tirsdag den 14. januar 2014

En lille uro til luftige drømme

Selvom december måned fløj af sted, blev det alligevel til et par hjemmelavede julegaver. Blandt disse var denne ballon-uro til ungernes lille skønne fætter på 5 måneder, så han kan ligge på puslebordet og drømme om fantastiske vyer og fjerne eksotiske lande (Som om, ha ha! Hans drømme handler nok stadig mest om næste måltid eller hyggestund med sin mor og far).  

Ballonerne er hæklet efter egen opskrift med en lille bjælde i hver kurv og pling-plinger så fint, når man dasker til dem. Ophænget er bøjet af tykt metaltråd fra haven og samlet med et tyndt silkebånd fra Søstrene Grene.

Mon der er stemning for en lille ballonopskrift her på bloggen?


8 kommentarer:

 1. Hvor er den fin. Hvis jeg kunne hækle, ville jeg i hvert fald gerne have haft opskriften. Skal dog lige finde en tutor først...

  SvarSlet
 2. Nej hvor er den lækker...er sikker på drømmene flyver godt når man kan kigge på den :)

  SvarSlet
 3. Ih hvor er den blevet fin! Smart med at lægge en lille bjælde i luftballonerne

  SvarSlet
 4. Hvor er den skøn! Ja tak til en opskrift :)

  SvarSlet
 5. Jamen altså Bodil - Dine kreationer får altid lysten til at krible helt ind til benene. Hvor er de bare smukke og super søde, de kan ikke andet end give vidunderlige drømme. Håber du nyder starten af det nye år og en dejlig uge. Ha en smuk aften, kh Mette

  SvarSlet
 6. Hvor er den da bare hyggelig. En perfekt gave til sådan en lille fyr (og ikke mindst hans mor og far).

  Jeg har langt om længe fået svaret dig på din kommentar om Island/New York. Jeg synes nemlig at de to steder tilsammen udgør en hel perfekt ferie.

  SvarSlet
 7. Hvor er den fin Bodil, en heldig lille fyr -og heldige forældre! Jeg er så glad for min luftballon, der hænger og pynter i vinduet :-)
  Ha´en fin ny uge. Knus Mette

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)