tirsdag den 1. oktober 2013

Klatreabeudstyr

Ved ikke helt om det er smart eller dumdristigt. Men vi har fået fingrene i en gammel gymnastiksalsribbe, som i weekenden kom op på væggen i vores lille hal på 1. sal. Det ser altså meget fedt ud. Sådan lidt råt, slidt og så skaber den en naturlig sammenhang mellem de to børneværelser. En slags legeafdeling. Desuden er den god for motorik og træning - tænk jer lige hvilke biceps og mavemuskler jeg render rundt med om et halvt års tid (host host...)

Men ribben er samtidig en udfordring - for nu skal vi jo have lært alle 3 banditter at følge nogle enkle regler for sikkerhedens skyld. Og det er altså ikke nemt at huske, når man er en lille eller mellemstor fis, der elsker at klatre...
9 kommentarer:

 1. Vildt fedt. Det bliver I glade for også selvom de ikke er så store. Du skal da bare have en madras nedenunder. Det skal nok gå fint, børn lærer hurtigt hvad de kan og ikke kan på sådan en ribbe.

  SvarSlet
 2. Den er bare fed.... Og jeg vil mene det er smart..... Også selvom jeg selv er i besiddelse af en klatremus herhjemme (igår da jeg skulle hente noget på loftet, stod den 2-årige lige pludseligt ved siden af mig deroppe.... Selv kravlet op ad den stejle foldestige!!!)
  Sådan en skal vi i hvertfald på jagt efter til vores garage/gildesal/træningsområde!

  SvarSlet
 3. Ej, hvor er det fedt! Menjeg kan sagtens forstå der følger nogle sikkerhedsissues med anskaffelsen af sådan en fætter ;)

  SvarSlet
 4. Jeg har altid gerne villet have sådan en ribbe - Synes de er geniale, men som du selv er inde på, så skal man også være forsigtig med dem...

  SvarSlet
 5. En madras på gulvet, det ville jeg have, og så skal de nok finde ud af resten.

  SvarSlet
 6. Min erfaring er at ungerne holder godt fast når de kommer op i højden og med madras under er jeg sikker på det bliver et hit.
  Mine pigers sengehest på den øverste køjeseng er blevet flittigt brugt som kolbøttestang og stigen op som springbrædt og de bliver langsomt modigere i takt med at de bliver sikrere på fødderne.

  SvarSlet
 7. Jeg synes det er en vildt god ide, og det er også et must for mig, at Poeten får sådan en på sit kommende værelse (...når vi engang bor et sted hvor der rent faktisk er plads til, at hun FÅR et værelse ;-) )
  En madras på gulvet og så må de skrammer komme, som kommer.

  SvarSlet
 8. Supergod idé Bodil, den bliver I glade for allesammen.

  SvarSlet
 9. Tak, I har ret - de skal nok klare det :-) Vi er altså også vældigt glade for den!

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)