torsdag den 24. oktober 2013

De nye superhelte

Blusefabrikken er blevet udfordret af LEGO og står i skrivende stund med det korteste strå. Kalle har nemlig fået lov til at teste en af LEGO WEARs langærmede t-shirts og valgte med det samme den med Ninjago-figuren KAI. Og den er altså svær at konkurrere med, når smagsdommeren er 6-år og bidt af alle mulige superhelte.

Interessen for LEGOs superhelte opstod i LEGOLAND i foråret (i regn og kulde – men der var INGEN køer, helt fantastisk oplevelse!). Emma og Kalle har været lidt langsommere til at tage LEGO-universets helte til sig end mange andre børn (Pia har bl.a. skrevet det skønneste indlæg her om sine drenges forhold til superhelte...), men jeg skal love for at de er kommet efter det nu. Og LEGO Starwars, Chima og Ninjago er da også det allerøverste på ønskelisten til deres 6-års fødselsdag i en meget snarlig fremtid (fik I den, kære familie?).

Selv er jeg mere begejstret for kvaliteten på blusen end selve designet/trykket (men denne er faktisk en af de lidt kækkere i trykket). Kvaliteten er nemlig blød og lækker og holder sig forbløffende godt efter gentagne ganges vask. Otto testede en lignende bluse i foråret, og den er stadig ligeså fin og blød, som da vi fik den, selvom den er blevet vasket MANGE gange. Besøg Legowear her

Jeg kunne dog godt tænke mig, at man tænkte LEGO-universet på en lidt mere kreativ måde i kommende kollektioner – som et supplement til de mere almindelige helte-tryk, som børnene jo også gerne vil have. 

Desuden undrer det mig at der ikke findes superhelte i pigekollektionen? Min tøs er i hvert fald mere til superheltene end Friends-pigerne.

Hvad med din - er hun til det tøsede eller det seje?


Indlægget er et samarbejde med LEGO Wear. Meninger og holdninger er dog helt mine egne. 

1 kommentar:

  1. Her er vi i en blanding. Hun er er stærkt påvirket af sine brødre og farmand mht især Star Wars, men er samtidig i en fase hvor hun går meget op i hvad der er pigeting og hvad der er drengeting og så kommer hun lidt i konflikt med sig selv :-) Så vi går begge veje - men det største er nu stadig dyr.

    SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)