tirsdag den 24. september 2013

Terrassedrømme i efterårsrusket

Helt perfekt til efterårets storme er vores nye solterrasse blevet klar. Projektet har også kun været undervejs i et par år. Vi er altså ikke altid de hurtigste kugler i kanonen... Til vores forsvar har vi dog været mange tanker og løsninger igennem - sten eller træ, miljøvenligt eller knap så miljøvenligt, espalier, hegn, siv, bambus... Valget faldt til sidst på træet, fordi det er så rart under de små bare fusser. Nu mangler der bare en "bagvæg" ind til naboen, som nok ender i et rustikt armeringsjern.

Så trods den lange fødsel og lidt dårlige timing er terrassen nu klar til den første forårssols spinkle stråler - og så kan jeg jo bruge den til at drømme mig væk fra de mørkeste og mest slaskede vintermåneder. For nu skal den jo indrettes :-)

Så jeg drømmer om roser, vinranker, kulørte lamper og sydlandsk stemning - og måske en gammel hængesofa, selvom det er lidt mormor-agtigt?


 Men først skal vi da vist lige holde en dansefest på kvarterets nye dansescene, haha...

PS. Gode vedligeholdelsestips til din træterrasse finder du lige her
Indlægget er sponsoreret - men terrassen har vi så absolut selv købt og betalt og er vældigt stolte af :-) 

3 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud - kan godt forstå I er glade og dejligt at glæde sig til foråret. Kender iøvrigt alt for godt det der med hus/have projekter der trækker ud...... :-D

  SvarSlet
 2. Det skal nok blive super hyggeligt. Mormor agtige ting er nogen gange de allerbedste og der er i hvertfald ikke meget så hyggeligt som sådan en hænge sofa.

  Lige som Mette M synes jeg egentligt ikke at timningen er så dårlig for nu har I rigtigt noget at glæde jer til hele vinteren og du kan hygge dig med at planlægge. Sådan kommer man meget bedre gennem den mørke tid.

  SvarSlet
 3. Åh den er fin!! Det er bare at slippe drømmene løs nu søde :-)) Hængesofa lyder helt perfekt, min farmor havde en i sin kolonihave og jeg elskede simpelthen at ligge på den og gynge mig i søvn!

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)