tirsdag den 24. september 2013

En hemmelig sprutte

Jeg har hæklet en lille sprutte til en lillebitte tøs, der havde alt for travlt med at komme til verden. Sprutten er stadig lidt hemmelig, for den lander i dag i forældrenes postkasse. Men jeg er ganske sikker på, at den lille tøs eller hendes forældre ikke læser med her på bloggen, så jeg tør godt vise sprutten frem uden at spolere overraskelsen. 

Mine store banditter er selv født for tidligt. 5,5 uger før tid kunne de ikke vente længere og med en fødselsvægt på godt 2 kg. var deres første måned præget af neonatalafdelingen, sondemadning, lysbehandlinger osv. Men de var jo store sammenlignet med mange af de andre små pus, der starter livet på en neonatalafdeling. Derfor går Spruttegruppens arbejde lige i hjertet på mig, og jeg er fyldt med beundring over de frivillige kræfter, der ligger bag det store sprutteprojekt til for tidligt fødte på landets neonatalafdelinger.  


Sprutterne giver tryghed til de små babyer, fordi fangarmene minder om navlestrengen og dermed tiden i livmoderen. Læs mere om det fantastiske projekt her

4 kommentarer:

 1. Åhh Søde, så betænksom. Er sikker på at sprutten vil vække glæde hos både forældre og den lille prinsesse. Faktisk ville jeg ønske at vi havde haft sådan en til Sofie, da hun kom 7 uger før tid, men hun klarede det jo fantastisk uden :)
  Dejlig dag til tig.
  Kram.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde, de blev heldigvis glade for den, selvom de allerede havde fået en på neonatal. Men to sprutter er vel bedre end en? Så kan de jo underholde hinanden, haha... Havde helt glemt at Sofie også er for tidlig født - dejligt at det også gik så godt! God weekend til jer! Stort kram!

   Slet
 2. Hvor er den fin. Har godt læst om initiativet, men mine evner rækker desværre ikke så langt med hæklenålen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Den er ellers ikke så svær, når man først har knækket hæklekoden :-)

   Slet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)