onsdag den 26. juni 2013

Seje shorts til sej tøs

Emma er blevet en rigtig buksepige. Hun nægter næsten konsekvent at gå i nederdel og kjole og vil bare have seje shorts eller bukser på. Men det er altså ikke let at finde seje shorts til en 5-årig pige, hverken i butikkerne eller i symønstrene - eller er det mon bare mig, der kigger de forkerte steder? Synes kun at jeg falder over de meget tøsede eller meget korte pigeshorts. Tips, tak!

Dette par er lavet af en drengemodel (samme som denne og denne), som jeg har syet med skrålommer i stedet for mønsterets enkle lommer i noget lidt mere tøset stof (fra Rema - men s... hvor er kvaliteten dårlig). Modellen er blevet lige tilpas sej og samtidig tøset, synes jeg. Men jeg kunne altså godt bruge en god tutorial på skrålommer - tror ikke jeg tog den lige vej i mål der :-)


9 kommentarer:

 1. de ser rigtig fede ud.

  Er stoffet ikk noget værd? Har selv købt en del der fra men kun fået brugt lidt af leo stoffet som er meget tyndt, men håber jo på mere sommer

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dina :-) Stoffet er tyndt og farven 'falder' af i små knopper (ved ikke helt hvordan jeg skal forklare det :-)) Desuden var der en kæmpe fejl lige midt i mit stofstykke. Men det var jo også billigt, så man kan nok ikke forvente en Liberty-kvalitet ;-) Lyder fedt med leo-printet!

   Slet
  2. øv også, men så bliver det her med offer for mit første forsøg med bukser til mig selv, der skal jeg bruge noget billigt til at forsøge mig med inden saksen finder vej til de specielt indkøbt stof. :D

   Slet
 2. Det er da nogle super fine shorts :-) Har du set Anna's DIY på indvendige lommer? Måske kan du bruge den...
  http://laralil.blogspot.dk/2012/04/bukser-med-indvendige-lommer-diy.html

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine - ærgerligt at stoffet ikke holder farve ved vask, Anna (Laralil) har lavet en fin DIY på strå/indvendige lommer ;o). Knus Pia

  SvarSlet
 4. Hold da op, de er da også super seje. Cool sommer-pige:))

  SvarSlet
 5. Jeg synes de er SÅ fine!
  Mht. andre mønstre synes jeg disse er rigtigt fine: http://apocketfullofgoldfish.blogspot.dk/2012/04/paperbag-balloon-shorts-tutorial.html der dog ikke er et egentligt mønster men en tutorial.

  Og så er der disse står MEGET højt på min "det-ville-jeg-gerne-sy-liste" ;-) http://papillonetmandarine.bigcartel.com/product/patron-leon

  SvarSlet
 6. Super fede!
  Dem ville min tøs gerne bo i.
  God sommer, håber det snart blir shorts-vejr igen.

  SvarSlet
 7. VILDT fede! Liva er også gået fra at være gennemført kjolepige til nu kun at gå i shorts og bukser. Skørt. Det er ikke nemt at følge med (siger den gamle mor :-))

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)