mandag den 3. juni 2013

Patchworktæppe in the making...

Jeg går spændt og skuler til postkassen i disse dage, for der lander forhåbentlig snart en pakke med vintagestof til et tæppeprojekt. Tæppet skulle egentlig bare bestå af lapper, der er byttet i Bournonvilles blogleg, men jeg nåede aldrig at få nok byttemakkere til et stort tæppe og tillader mig nu at snyde lidt, så jeg kan sy et stort sengetæppe til Ottos kommende værelse (jep, det er stadig ikke færdigt og nej, vi er ikke for hurtige til det der renoveringshalløj… Men det skrider altså fremad – langsomt, men fremad…).

Stofpakken har jeg købt via dba’s app – mit seneste legetøj og lidt af en tidsrøver! Virkelig let at bruge og nøj, hvor kunne jeg godt finde mange skønne ting og sager at fylde hjemmet med der :-) Det næste på indkøbslisten er noget keramik, som jeg har fået et godt øje til... Og så måske et par øreringe. Og en taske. Og... og... og...


2 kommentarer:

  1. Ih det lyder spændende Bodil, glæder mig meget til at se tæppet for dine valgte stoffer er da fantastiske!

    SvarSlet
  2. Rigtig flotte stoffer. Resultatet kan da kun blive vellykket.

    SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)