søndag den 9. juni 2013

Nationaldag & byfest - og lidt om en stædig frøken

I torsdags fejrede vi både den svenske nationaldag og den årlige byfestival i vores lille bydel med karnevalsoptog fra torvet til parken og efterfølgende musik, sjov og ballade i strålende solskin. Det var en rigtig skøn dag, og det lykkedes mig endda at overtale Emma til at stille op til fotografering i nationaldragt.

At den så røg af 5 minutter senere er en helt anden sag - hun er nemlig i en fase (håber jeg!), hvor både kjoler og opsat hår er fy-ord. Lidt irriterende, når skabet er fyldt med fine kjoler af både den købte og hjemmelavede slags... Men den lille frøken er både stædig og har en stærk vilje, så kampen er tabt på forhånd - er jeg heldig, hopper hun i Madicken-kjolen til 30 kr. fra den lokale genbrugs :-) Mon det bare er min datter, der er så stædig? Og hvor har hun det mon fra, host host?
6 kommentarer:

 1. Hehe. Det er bare din! Solbjørg er en ren engel *fløjte-fløjte*. Men det er jeg jo også, så det må ligge i generne ;-D...

  Men skønne ser de ud, når man fanger dem til en foto session. Så fin i nationaldragen!
  Hvad endte det så med? Fik du hende i Madicken kjolen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg tænkte nok at det bare var min tøs, der var besværlig :-) Jep, hun hoppede i Madicken-kjolen dagen til ære. Så nu går der nok et halvt år før hun er til at lokke i en kjole igen, suk :-)

   Slet
 2. Haha.... Jeg ville ha skrevet det samme som Maj :) Viola har også en engels temperament... *hosthosthost*... Fuuuldstændig som sin moar! :)

  Det er nu nogle dejlige billeder du har taget - og hvor hyggeligt altså med sådan en nationaldag og byfestival!

  Kram fra mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha, det er jeg da helt overbevist om at hun (og du) har ;-) Tak, ja det var super hyggeligt! Dejligt at bo et sted, hvor folk er stolte over omgivelserne og gode til at vise det! Kram til dig!

   Slet
 3. Åhhh dejlige Emma, hun er nu fin i sin kjole :)
  Men tjaaa kender også godt det med de stædige unger - puha det kan trække tænder ud ;)
  Dejlige billeder, kan næsten mærke stemningen :)
  God dag.
  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde - godt at vide, at jeg ikke er den eneste der sukker over ungerne. Jeg har næsten tabt lysten til at sy til hende, for jeg ved aldrig om hun gider gå i det. Kram til dig!

   Slet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)