mandag den 10. juni 2013

En sød krokodille til en sød dreng

Vi er en flyvsk familie, der godt kan lide at rejse og tage på udflugter. Alene i dette år står der både charterrejse, byferie, biltur og vandretur i kalenderen. Og så er det jo praktisk med gode rygsække til både stor og lille.

Banditterne har længe haft Fjällräven Kånken Mini, som de elsker at fylde med dimsedutter, sten, bøger, bamser, farveblyanter, LEGO, Playmobil, grene og godter, men i den sidste uges tid har Otto fået en ny favoritrygsæk, som han på det nærmeste er flyttet ind i. Vi har nemlig fået mulighed for at teste en rygsæk fra Carriealong, der sælger rygsække online, og har valgt den frække krokodille fra Samsonite. Han ELSKER den og har både slæbt den med til festival, i byggemarked og i børnehave. Men den er også skøn, rummelig og virker robust. Og så gør det selvfølgelig heller ikke noget, at modellen der render rundt med rygsækken, er temmelig nuttet (nej, jeg er ikke spor farvet af at være hans mor, hehe).
8 kommentarer:

 1. Den har begge vores piger brugt - og den har været et hit og står nu klar til Sigurd når han bliver stor nok. så holdbare er de også.
  Fedt turprogram I har.

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt at høre at den også holder i længden! Og tak :-)

   Slet
 2. Han er da så sød, og det samme er tasken :) Jeg er sikker på at Sofie ville synes godt om bien (pga den gule farve) :)
  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde :-) Det var altså også svært at vælge mellem bien og krokodillen :-)
   Kram!

   Slet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)