lørdag den 20. april 2013

Fredagens børneprojekt #7 - en tur til Nimis

Fredagens børneprojekt er af forskellige grunde (bl.a. en klap for øjet på moren efter at have været i nærkontakt med en barnefinger) blevet til et lørdagsprojekt. Vi er på 'all-inclusive' besøg hos farmor og farfar i Höganäs og har i dag været på en eventyrlig udflugt til kunstværket Nimis. Et rent paradis for en klattermus som Kalle!

Nimis er en kæmpe skulptur i drivtømmer, som man kan gå på og kravle i. Konstruktionen består af omkring 160.000 stykker træ og er bygget på en skrænt og omgivet af flere tårne længere nede mod vandet på den østlige side af naturreservatet Kullen i den vestlige del af Skåne. Med sine labyrinter og tårne er Nimis faktisk blevet erklæret for en selvstændig stat, Ladonia, af kunstneren Lars Vilks, der står bag værket. Absolut et besøg værd! Det er virkelig mægtigt at klatre rundt i trælabyrinten, der får mig til at tænke på orkernes bolig i Hobitten.

Læs mere om værket og find en vejvisning her.

Vi havde alle banditterne med, og de klarede klatreturen til, fra og i Nimis helt fantastisk. Men glem ikke 'fikan' (madpakken), når/hvis I tager derud - turen er en smule krævende, og kaffen smager fantastisk, når den drikkes på de store klippesten ved siden af trælabyrinten og med udsigt over Øresund.


6 kommentarer:

 1. Hvor er det fedt. Det er da et must see næste gang man skal til kullen

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan absolut anbefales - det er en speciel oplevelse!

   Slet
 2. Det var dog et helt vildt fantastisk sted! Knus :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, så kom da lige over og se det :-) Kram!

   Slet
 3. Wow, sikke et klatrestativ :) God bedring med øjet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kalle var også i den syvende himmel der - han ELSKER at klatre :-) Tak, øjet har det heldigvis fint nu!

   Slet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)