tirsdag den 19. marts 2013

Hjemmelavede påskeæg med nougatfyld

I det her stormende vintervejr er det svært at forstå, at det snart er påske. Derfor bruger vi alle kneb og tricks for at skabe påskestemning i det lille røde hus. I går testede vi for første gang at lave hjemmelavede påskeæg med nougatfyld, og jeg skal da lige love for at stemningen rykkede et par streger op på påsketermometeret!

Opskriften er fra Odense Marcipan, virkelig lækker og let at lave med børn. Man kan også lave en mere voksen udgave med lakrids i nougaten eller citronlikør i marcipanen.

Kan mærke at det nok ikke er sidste runde æg vi laver i år...




7 kommentarer:

  1. Åhr hvor ser de fine ud Bodil, jeg skal altså også i gang, men tiden render skisme fra mig :(

    SvarSlet
  2. Mums hvor ser de lækre ud. Så utroligt flot I har fået dem overtrukket og pyntet :o)
    Rigtig god dag

    SvarSlet
  3. De er jo vildt flotte - og så har du din egen lille konditor der prøvesmager chokoladen:-)
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
  4. Wooooow - snart är du ju konditor också :D

    SvarSlet
  5. Mmm det må jeg prøve sammen med ungerne. De hygger sig meget med konfekt op til jul, så det bliver sikkert et hit.

    SvarSlet
  6. Nøøøøj hvor bliver jeg lækkersulten :-) De er SÅ flotte jeres æg!

    SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)