fredag den 15. marts 2013

Fredagens børneprojekt #3 - påskekylling

Fredagens børneprojekt er et gæsteindslag af Helena med bloggen Made by Helena. Helena har lavet denne skønne påskekylling af 2 pomponer og filt sammen med børnene i sin SFO. Den er da ikke til at stå for, vel?

Helena laver også de fineste grafiske illustrationer, smykker, tasker og en masse andre kreative projekter - kig endelig forbi hendes fine blog!

Banditterne er også gået i gang med pomponerne herhjemme, men har ikke haft tålmodighed til at vikle færdigt endnu. Sidste år lavede vi enkle påskekyllinger af pomponer i tyl - se dem her.

God weekend!5 kommentarer:

 1. Ej hvor er den sød! Sjovt lavede igår et indlæg om en pompom-kylling, dog i den "hurtige model". Du kan se den her : http://pif-paf-puf.blogspot.dk/2013/03/en-fjollekylling.html?m=1

  SvarSlet
 2. Hvor er den skøn - må helt sikkert på jagt efter garnrester :-)

  SvarSlet
 3. Halløjsa
  Jeg vil lige informere om at jeg har lånt et foto af dig - med hyacinter og konservesdåser. Jeg har linket og skrevet at de kan læse hvordan du har gjort på din blog. Håber det er ok ellers sig endelig til. kh Tina

  SvarSlet
 4. Den er da bare rigtig sød.
  En fin blog du har her.
  Rigtig dejlig og god dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)