fredag den 8. marts 2013

Fredagens børneprojekt #2 - klemmedyr

Påske nærmer sig med hastige skridt, og jeg har allerede guflet den først pose marcipan-æg! For en gangs skyld er banditterne og jeg gået i gang med påskefornøjelserne i god tid og har derfor udnævnt denne fredags tema til påskesjov med klemmer.

Klemmedyrene er lette at lave. Alt du behøver er: vaskeklemmer (helst i træ), lim, tusch eller farveblyanter, saks og karton.

Tegn motivet i karton, klip det midt over, dekorér og lim hvert stykke på en klemme (på hver side af klemmens 'åbning'). Kyllingen limes fast i bundstykket.

Påskeklemmerne er inspireret af andre klemmedyr på denne skønne portugisiske blog, der er fyldt med kreative projekter for børn.

Pip pip og haps haps!


7 kommentarer:

 1. Hvor er det en god idé! Jeg skal da have købt nogle klemmer:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Fantastisk idé - tusind tak for tippet, Bodil. God weekend

  kh
  Trine

  SvarSlet
 3. Sikke en god og sjov idé! Jeg har været væk fra blogland, og forsøger at kæmpe mig tilbage, og jeg kan jo se at der er så meget godt jeg er gået glip af her på din blog. Nu får du lige en stor sammenskrevet kommentar. Stort tillykke med bogen! Sikke et spændende og tiltrængt emne, skal selv til at skrive speciale om æstetisk læring/kreativitet/aktivitetsbaseret læring i gymnasiet, så det er lige mig :-D
  Og flotte batikpuder, jeg håber jeg kan komme i gang med det batik, og komme mere igang med min blog/læse blogs, det er meget savnet.

  Jeg har lige pinned nogle af dine idéer på min pinterest, det håber jeg er ok :-)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)