torsdag den 3. januar 2013

Vis mig dit krearum...

For jeg er nemlig ved at indrette mit. Og jeg mangler inspiration!

Vi har renoveret et rum i kælderen, som skal blive til et kreativitets- og legerum. Ren luksus at få et helt rum til dette. Glæder mig så meget til at få alt sat i system, så jeg kan finde mine ting igen, når jeg har brug for dem :-)

Men rummet har sine begrænsninger - intet dagslys, lavt til loftet, en masse rør i loftet og et koldt kældergulv. Så det er samtidig lidt af en udfordring at få det til at blive hyggeligt og mindre 'kælder-agtigt'.

Jeg har oprettet et board på Pinterest med inspiration og samler ivrigt sammen. Så hit med alle de gode tips!
23 kommentarer:

 1. Skønt med et helt rum til kreativitet :)
  Glæder mig til at se hvordan du får dig indrettet, min veninde har også et krea-rum, ahrmen det er så inspirerende at kigge derind. Hun har bl.a. et stort moodboard, sådan et ønsker jeg mig i den grad.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er altså luksus med sådan et rum! Moodboard står også på ønskelisten her :-)

   Slet
 2. Krearum blivver også en realitet herhjemme i løbet af året, jubiiii!!!

  Jeg samler også inspiration på Pinterest, så kigger lige forbi dig:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh, må hellere finde dig også - lyder skønt med dit krearum!

   Slet
 3. Lige nogle hurtige tanker her fra, da jeg så dit billede :)
  På med et varmt gulvtæppe, måske et mørkt :) Og få malet rørne i en anden farve end væggene, så de træder frem. Rørne kan dermed indgå som et møble, du kan hænge/ligge ting på :) Og så virker det mere som 'med vilje' at de er der ;) Få fat i en stort plade, som du sætter fast med nogle beslag på væggen, men som du kan vippe op af væggen, når du skal bruge gulvpladsen :) På denne måde er der plads til leg, men samtidig plads til at udfolde sig kreamæssigt på et stort bord :) Enten et skab låget, så du kan gemme alle tingene væk, eller også skal alle tingene i ens kasser, så der kommer et mere strømlignet udtryk. Det giver lidt mere ro i et lille rum :)

  Det var vist lige det ;) Håber det bliver godt, og glæder mig til at se det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Stort tak for tipsene, Sandie! Håber og tror også selv at det bliver godt :-)

   Slet
  2. Det var da så lidt :) Der bare lige en masse ting op i mit hoved, da jeg så dit billede :) Glæder mig til at se det færdige resultat :)

   Slet
 4. Lækkert med et krea-rum. Jeg ville også starte med et vamset gulvtæppe - ikke nødvendigvis væg-til-væg, men i hvert fald så der er gulvtæppe der hvor du færdes mest.
  God fornøjelse med indretningen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Eva-Maria! Et tæppe er et must, men det kan desværre ikke dække hele gulvet, da det er en kælder og da min mand har støvallergi - men vi har indtil videre købt et par legetæpper fra IKEA, så man kan sidde og lege på gulvet :-)

   Slet
 5. nøj, hvor er jeg misundelig (på den helt rummelige måde;-)) - i vores hus er der desværre ikke plads til et krearum, så symaskinen står i den ene ende af vores krivebord og stof med mere har fået en reol i træningsrummet. Held og lykke med projektet.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, tak Christina :-) Det lyder nu heller ikke tosset med en skrivebordsplads til symaskinen. Kh Bodil

   Slet
 6. Fedt med sådan et rum også selv om der er begrænsninger. Jeg har et hjørne af vores soveværelse og det er jeg rigtig glad for. Jeg kan godt li' når der er ryddeligt, og knap så mange farver. Jeg arbejder bedst med lidt ro i omgivelserne. Men det er jo en individuel sag. Glæder mig til at se hvordan du får det indrettet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Marie - lyder dejligt med en plads i soveværelset. Min mand har støvallergi, så derfor er jeg nu så heldig at få rummet i kælderen, hvor han ikke behøver opholde sig ;-)

   Slet
 7. Jeg er selv lige igang med at planlägge mit nye kreavärelse (har kun et lille kreahjörne i öjeblikket: http://www.familjenbahne.com/?p=533 ) og har pinnet en masse billeder på min pinterest: http://pinterest.com/ninette/craft-rooms/
  Krearummet er nok det sjoveste värelse/rum at indrette synes jeg! Tak for din pinterestinspiration, og hvor vil det blive fint i jeres käldere når du er färdig med dit rum.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for linket, Ninette - det skal jeg helt klart ind og tjekke. Glæder mig til at se dit krearum!

   Slet
 8. Sørg for at du kommer til at sidde, så du kan se ud over rummet og ikke med ryggen til det hele i en krog - så får du nemlig ikke lyst til at sidde der, hvis børnene leger 'bag ryggen på dig' eller du ikke kan se, hvem og hvornår, der kommer en ned af trapperne ;)

  SvarSlet
 9. Du er heldig sådan at kunne få dit eget krea-rum. Sæt en masse lys op, det bliver ud glad for. Måske noget børnekunst på væggene, det synes jeg er meget hyggeligt.
  Jeg glæder mig til at se resultatet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Christina - begge dele skal absolut prioriteres :-)

   Slet
 10. Hvor lækkert med krea/legerum Bodil! Jeg giver Danemum ret, sørg for ikke at sidde med ryggen til rummet. Jeg synes det åbner et rum mere op, at have bordet ud fra væggen. Sæt evt et forhæng op foran reolen, så der kan skabes ro for øjnene, hvis du får brug for det. En stor masonitplade med fint stof som mood board.. haha jeg går helt i selvsving nu..
  Tror bare jeg kommer og ser det fantastiske krearum med egne øjne snart. Punktum :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Mette - det er da absolut det du skal! Stor kram!

   Slet
 11. Nogle hurtige ideer: stort tæppe på gulvet i en varm farve, måske noget kokos, sisal el. lign.
  Gode lamper med varmt lys.
  Opslagstavle til udklip.
  Godt lys på arbejdsbordet.

  Kh Bodil

  SvarSlet
 12. Det bliver i glade for! Elsker allerede vores - især bordet vi alle kan sidde ved. Skønt ikke at SKULLE pakke væk inden spisetid. Derudover er jeg ret glad for vores nye væghængte skabe fra IKEA (Bestå) - at de ikke går fra gulv til loft (men kan gemme rod væk) giver en lethed. Jeg lavede en opslagstavle med sort stof for et roligt udtryk (har det nemlig med hurtigt at få hængt en masse farverige udklip, billeder m.m. op). Men når rummet er lidt rå i udtrykket kunne det også være fedt med et ameringsjern som opslagstavle.
  Tænker at nedsænket loft (kun helt ude i kanten), der skjuler lys - evt. lysstofrør med varm belysning ville være en mulighed for aflede opmærksomheden fra det manglende dagslys.
  Mht. Gulv tror jeg ikke jeg ville vælge gulvtæpper, så heller en god folde madras til leg. Tænker linoleum er mere praktisk mht. rester af sytråd, papir, modellervoks ;o).
  Glæder mig til at se hvad I får lavet. Knus Pia

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)