lørdag den 5. januar 2013

Navneguirlande

Emmas bedste veninde er lige fyldt 6 år, så ungerne har været i gang med den helt store produktion af fødselsdagshjerter, fødselsdagstegninger og fødselsdagskort, og jeg har suppleret med en navneguirlande syet i retrostof.


Bogstaverne er tegnet med fri hånd, men man kan også finde en fin font og printe i ønsket størrelse. Klip bogstaverne i 2 eksemplarer (en forside og en bagside - husk at spejlvende stoffet) og sy dem sammen med et tyndt lag pladevat i midten. Jeg har valgt at bruge en lige søm og klippe kanterne med en takkesaks - så skal man huske at lægge sømrum til, når man klipper bogstaverne. Man kan også bruge zigzag eller overlock på kanterne, så behøves sømrummet ikke (og bogstaverne holder måske bedre?).

Til sidst sys bogstaverne på et kantbånd (kantbåndet foldes om bogstavernes top) og voila, en lille navneguirlande til at pynte på værelset eller hænge op, når man har fødselsdag.


27 kommentarer:

 1. så fin .....der er en lille pige, der blir stolt og glad ...

  SvarSlet
 2. Den er bare skøn den navneguirlande! Tror jeg skal prøve at give mig i kast med sådan en til min lille nevø. knus og kram

  SvarSlet
  Svar
  1. God fornøjelse, søde! Et lille hyggeprojekt :-) Kram!

   Slet
 3. Hvor fin ... må jeg hellere prøve :)

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin, og rigtig fint navn ;) Tror jeg vil gøre dig kunsten efter :)
  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. He he, tak :-) Det er da det, du skal :-) Kram!

   Slet
 5. Hvor er det en smart måde at sy dem sammen på! Det giver en rigtig fin afslutning. Jeg har lavet et par stykker ved at sy tæt zig zag i kanten. Men hvis pladevatten går lidt ud over kanten bliver det ikke så pænt. Jeg skal vist afprøve din version.
  Jeg har meldt mig som fast læser og glæder mig til at følge dine skønne kreationer fremover :-) Jeg er helt vild med dine MEGET inpirerende indlæg om kreativitet med børn!
  Du er velkommen til at slå et smut forbi min blog.
  God søndag.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Line! Hvor er jeg bare glad for dine søde ord, de varmer lige ind i hjertekulen! Jeg kigger snart forbi hos dig! Kh Bodil

   Slet
 6. :-D helt underbar. Hur hinner du med allt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det gör jag inte heller :-) Hinner t.ex. inte så mycket städning ;-)

   Slet
 7. Er vild med den! Jeg må da have mig sådan en saks - hvordan har jeg kunnet leve uden????
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Christina :-) Ja, hvordan kan man leve uden en takkesaks, hehe ;-)
   Kh Bodil

   Slet
 8. Kan godt lide det er klippet med en takkesaks - og så meget bliver ranken jo heller ikke brugt, at der er brug for en overlock. Det var noget andet hvis det var et krammebogstav ;-)

  SvarSlet
 9. Hvad sagde fødselaren til den fine gave?

  SvarSlet
  Svar
  1. Har stadig ikke fået den afleveret hos naboen, så jeg ved det faktisk ikke :-(

   Slet
 10. SÅ fint!
  Jeg må have mig en zigzag saks!

  SvarSlet
 11. Flot hvor store er bogstaverne ca?

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)