søndag den 30. december 2012

Nytårshatte

I morgen nat siger vi farvel til ét år og goddag til et nyt. Et nyt, spændende år, der kan byde på hvad som helst. Forhåbentlig af den gode slags. Og det er da værd at fejre! Med bobler og brag - og fine nytårshatte :-) 

Vi skal hoppe ind i det nye år hos skønne venner. Så bordpynt behøver vi ikke tænke på. Men inden festlighederne begynder skal kreakasserne frem, så vi kan producere vores egne nytårshatte. For se lige disse fine hatte, som Betina med bloggen Hos Frøken Jensen lavede sidste år. De er da ikke til at stå for?

Betina har lavet en fin DIY på sine smukke nytårshatte, som du finder her... 


5 kommentarer:

 1. Sikke nogle lækre nytårshatte - kan godt forstå du lige skal nå at lave sådan nogle.

  SvarSlet
 2. Hyggeligt projekt at gå i gang med i morgen. Vores er knap så hyggeligt - vi er nemlig værter og i morgen står den på gulvvask m.m. :o(

  Godt nytår, Bodil! Knus

  SvarSlet
 3. Å ja som de er skønne. Vi har også engang lavet sådan nogen på hårbøjler, men jeg tror altså ikke at vores blev nær så fine og da det kom til stykket ville ungerne meget hellere have deres sædvanlige på fra kassen med nytårshatte (ja sådan en sær kasse har jeg også...). Så meget for nytårskreativiteten hjemme hos os. Tilgengæld har Mathilde i år lavet den skønneste lille nytårsfyr (med hat og det hele) af en gammel pære så lidt nytårssjov får vi da lavet.

  Rigtigt godt nytår.

  SvarSlet
 4. Hello Darling! Happy New Year! Knus og vi ses i det nye år!

  SvarSlet
 5. Jeg er også igang med hatte (og at det andet).... og har tvunget bonusbørnene til at sidde og være krea sammen med mig, da jeg ellers ikke ville nå alle de projekter jeg har igangsat - men kan nu sætte x ved det hele, tror jeg:)

  God nytår!

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)