torsdag den 15. november 2012

Ses vi til julemarked??


Som flere af jer ved, skal jeg stå på mit første julemarked om 1,5 uge. Det foregår på Rudolf Steinerskolen i København og ser ud til at blive helt fantastisk! Se selv, hvad de bl.a. skriver i deres pressemeddelelse:

Skolejulemarkedet er en åben højtidsfest, som er fyldt med liv, leg, dans og musik. Og så er det et overflødighedshorn af aktiviteter og sundhed. I år stiller den kendte kogebogsforfatter og ernæringsekspert Oscar Umahro Cadogan op med juiceshow og minifordrag.

I skolegården er der kaffevogn fra Riccos kaffe, juiceshots, rawfood, julegodter af forfatteren Sus Medusa, friskplukkede bio og øko grøntsager fra Din Baghave og ikke mindst kød fra det biodynamiske landbrug og besøgsgård Thorshøjgård.

En række af de bedste kreabloggere har også meldt deres ankomst og vil sælge håndarbejde i boder på skolen. Julemarkedet er også stedet, hvor skolen stolt viser nogle af skoleårets aktiviteter. Det betyder, at lærere og elever sammen præsenterer et skuespil, der er sang og musik og carolling i skolegården. Og så selvfølgelig den allerede legendariske magiske fiskedam for børnene. Den er altid helt speciel. Du kan også smage på den mad, som skolens kok Sachiko til dagligt serverer for børnene og smage, hvordan en moderne skolepolitik udmøntes gastronomisk.

På førstesalen af skolen holder ‘Den tavse aktion’ til, hvor du bl.a. kan byde på håndtegnede tegninger af Anders Morgenthaler, fotografier af kunstfotograf Søren Solkær Starbird gavekort til massage og wellness og meget, meget andet! Her er mulighed for et virkelig godt og billigt julegaveindkøb. Der er også marionetteater, grafikere, smykkedesignere og guldsmede og selvfølgelig masser af glögg, æbleskiver, suppe, sandwich og ris a la mande til ganerne.

Sted: Steinerskolen København, Engvej 139, 2300 København.(50 meter fra Metrostation
Femøren)
Tidspunkt: Lørdag 24.11, kl. 10-16
Hvem: Alle! Gratis! Kræver ikke tilmelding.

Derfor vil bloggen nok bære præg af juleforberedelserne den næste uges tid med sneak peaks på julesagerne til markedet. Vi ses vel???

10 kommentarer:

 1. Jeg håber sådan, at jeg får mulighed for at komme forbi og hilse på!! Det kunne være lidt sjovt :-) Fik også selv tilbudt en stand, men kan simpelthen ikke nå at få lavet sager nok, desværre... Men sejt du er på! Knus Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også spændt på om jeg har lavet nok - og om det overhovedet er noget, der har interesse. Men sjovt at afprøve :-) Synd at du ikke kunne nå det - men jeg håber at vi ses der, det kunne være så hyggeligt at hilse på dig 'i det rigtige liv' :-) Knus Bodil

   Slet
 2. ØV. Så er det altså at Holstebro er lidt for langt væk....

  Jeg er sikker på at I får et fantastisk marked.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marina - og ja, øv - det kunne være så hyggeligt at hilse på hinanden 'i den rigtige verden' :-)

   Slet
 3. Åh vad mysigt att stå på julmarknad. Lycka till med förberedelserna! Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og i lige måde! Det var i december I skulle stå på Skt. Gertrud? Kram!

   Slet
 4. Skulle verkligen vilja komma dit.Verkar kreativt och trevligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg også at det bliver - så kom :-)

   Slet
 5. Ville ønske et kort øjeblik, at jeg ikke boede højt mod nord.. Glæder mig til at se mere til dine juleforberedelser Bodil, når nu jeg ikke kan komme til julemarked :-/

  SvarSlet
 6. Håb hvis bare jeg boede lidt tættere på ;-)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)