tirsdag den 27. november 2012

Efter-julemarkedsudsalg :-)

Efter lørdagens marked er der en del julede og mindre julede sager tilovers, så jeg har oprettet en lille blogbiks på bloggen her... Kig forbi og lad dig friste :-)

Det var rigtigt hyggeligt at stå sammen med Betine og Dorte og hilse på en masse søde bloggere, der kom forbi. Programmet for markedet var spækket med spændende arrangementer og boder, men jeg nåede ikke rigtigt at opleve noget af det – udover den berygtede og berømte fiskedam sammen med Emma (et hit!). Jeg er faktisk ked af, at jeg ikke nåede omkring de andre boder, men det må blive en anden gang.

Nu glæder jeg mig til at komme i gang med at byde julen indenfor i hjemmet og bage pepparkakor og lussekatter (opskrift på vej!), lave hjemmelavede julegaver - og mon ikke nissen flytter ind i år igen? (tips til gode nissedrillerier modtages med kyshånd!).

December, here we come! ;-)
6 kommentarer:

 1. Var får du tag på de fina neonfärgade snörena? Jag hittar inga bra...

  SvarSlet
 2. Hej Carro! Den neonpink hittade jag i en byggmarknad, tror det var Rusta? Det är murersnöre (heter det så på svenska?) Och den gröna menar jag att jag köpte i Tiger för ett tag sedan. Hoppas du hittar!

  SvarSlet
 3. De juletræer der, det bare lige mig :D så smukke :D

  SvarSlet
 4. Hej du,

  hvordan gik det?! Laver du ikke et indlæg om markedet? Er spændt på at høre om det!

  Jeg "trøster" mig selv med, at Alvin fik mellemørebetændelse natten til fredag, og havde høj feber hele weekenden - så jeg kunne under ingen omstændigheder være taget afsted alligevel. Men tilnæste år...!

  Kram:)

  SvarSlet
 5. Det var bare så hyggeligt at møde dig, søde Bodil... Viola snakker STADIG om dig og dine kager :) Og dine ting er bare så fine!
  Næste gang der er sådan et marked må vi simpelthen prøve den der fiskedam!

  Kram fra mig.

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)