lørdag den 22. september 2012

Trøje - nu med færdig hals og stjerne!

Så blev jersey-trøjen til Emma færdig. Projektet har virkelig trukket tænder ud og krævet adskillige ture med opsprætternålen.... (Grrr!!!!)

Jeg har fiflet lidt med halsen (tak for alle tipsene!) ved først at rynke med rynketråd og derefter kantet med en tyk ribkant. Den har lidt småfejl, er skæv i hjerterne og stjernen vendte sig ved påsyningen, men hvad betyder det, når tøsen er tilfreds..... Og sød ser hun ud i den (men har for mange myrer i bukserne til at kunne stå stille for fotografen).

God weekend!


27 kommentarer:

 1. Åh, sikke en sød, sød bluse!! Jeg synes bestemt ikke det gør noget med hjerterne, der skulle være skæve (det er ikke meget, hva'?!), og du har godt nok fået lavet slidsen pænt (har ikke selv turdet lave sådan en "dråbe-udskæring" i rib, forestiller mig, det er svært at strække ribben så meget rundt(?).
  I det hele taget en rigtig spændende blog du har dig, har lige meldt mig som fast læser :-)
  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Trine - og velkommen til! Slidsen var faktisk det mindste problem :-) Man ser i bunden på blusen, hvor skæv den faktisk er - men pyt :-)
   Kh Bodil

   Slet
 2. Den er bare blevet SÅ fin...super godt reddet og den bærer ikke præg af at den så træls ud tidligere i forløbet. Nu skal du bare nyde den og glemme strabadsere...ud over selvfølgelig at lære af det til næste gang ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, det vil jeg gøre :-) Næste gang skal mønsteret nok lige forlænges lidt i halsen :-)

   Slet
 3. Jeg syntes den er blevet virkelig fin, og kan ikke se de fejl du taler om :-)

  xx

  SvarSlet
 4. wow den er flot. Husk ingen kan se, hvor lang tid du har brugt på det - kun det fine resultat!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Det er nok godt nok at de ikke kan det - og at jeg ikke skal tjene mit levebrød ved at sy, hehe :-)

   Slet
 5. Det endte jo lykkeligt det hele - hvor er den blevet flot!

  SvarSlet
 6. Den er rigtig fin, jeg kan ikke se nogen fejl

  SvarSlet
 7. Smuk bluse. Og der er da ingen der ser de små skønhedsfejl! Kh Maria

  SvarSlet
 8. Den ser perfekt ud i mine øjne. Virkelig sød bluse, dejlig lille detalje med stjernen.

  SvarSlet
 9. Jer er imponeret over din tålmodighed, jeg havde skrottet den for længe siden ;0) men se nu hvor fin den endte med at blive ;0)

  SvarSlet
 10. Så fin den er blevet og Emma er vel glad :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Emma er glad :-) Og så er jeg jo også glad :-)

   Slet
 11. Det kan godt være at du ikke selv er HELT tilfreds, men jeg er nu vild med den - synes den er rig sød og det er noget meget lækkert stof. Og den dér stjerne giver den lige det sidste.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 12. Hov forresten, Bodil. Har helt glemt at fortælle dig, at den fine hæklede ispind, du sendte mig, vækker stor opmærksomhed og glæde også uden for hjemmet! Liva er jo startet i 0. klasse, og de er godt i gang med at lære bogstaverne. I sidste uge havde de om u, o, a og i, og de skulle hver især tage en hemmelig ting med, som startede med et af bogstaverne. Liva tog isen med, og da den blev "gættet" (den skulle først ligge i en pose med alle de andre hemmelige ting, og så skulle Liva så bare sige forbogstavet og de andre skulle gætte på, hvad hun havde med) blev hendes lærer nødt til at vise din fine is frem på krea (sfo'ens kreative værksted) fordi hun syntes, den var så sej!! Så endnu engang tusind tak for dine smukke gaver :-) Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, hvor er jeg bare glad for at høre det, Maria! Tak! :-)
   Kram Bodil

   Slet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)