Æblechips kan også laves med sukker og mynte - lidt usundere men godt, godt, godt! Opskriften her er fra det seneste Bolig & Mad blad.
Du skal bruge: 2 æbler, 1 økologisk citron, 4 spsk. sukker og 1 bundt mynte.
2 æbler rives tyndt. Riven citronskal mikses med sukker og mynteblade til en 'pasta'. Blandingen gnides på æblerne, der fordeles på bageplader med bagepapir (må ikke ligge i lag, så tørrer de ikke ordentligt). Tørres i ovnen i 2-3 timer. Serveres som snack eller tilbehør til dessert.
ENJOY!
Både ser og lyder lækkert. Skal vist afprøves en dag :-))
SvarSlet:-)
SletÅh det skal prøves!!
SvarSlet:-)
SletHvor ser det bare lækkert ud. Plejer bare at tørre mine uden smag, men det der lyder bare skønt!
SvarSletBegge dele er mums :-)
SletGod ide, de skal afprøves. Tak for inspirationen :)
SvarSletDet var så lidt :-)
SletÅrh det lyder godt - har så meget mynte i højbedet og nu hvor jeg ikke lave mojitos når jeg ammer, kunne jeg jo prøve disse :o)
SvarSletDet er da det du skal :-) Eller også skal du lave virgin mojitos - næsten lige så lækkert som the real deal :-)
SletUh, jeg laver dem også gerne med kanelsukker på.. Mums..
SvarSletForsøgte mig sidst med salt, fordi jeg håbede det ville blive ligesom chips.. Men nej, jeg endte aldeles skuffet med at smide to bradepander fuld æbleringe ud.. Adr.. Kan ikke anbefales.. hihi..
Mums, det lyder lækkert med kanelen - det må prøves! Haha - saltet kunne jeg også have fundet på. Men det la'r jeg så lige vær' med at prøve :-)
SletDet var jo lige det, jeg måtte have opskriften på.. Tak :-)
SvarSletD' var så lidt :-)
Slet