fredag den 8. juni 2012

Klar, parat, pudestart....

Jeg er bare så dårlig til at sidde stille og glo på en hel film uden at nørkle med et eller andet samtidig..... Ja, lige bortset fra i biffen (der kan man jo ikke ligefrem smække stængerne op og finde hækletøjet frem. Eller?) Og vi trænger SÅ meget til nye puder i stuen. Så i går aftes, til en ekstremt dårlig film, gik jeg i gang med det store hækle- og skærearbejde, der gerne skulle blive til en eller flere hæklede pletskudspuder og nogle harlekinsmønstrede patchworkpuder. Begge dele har stået på min to-do liste meeeeeeget længe....


9 kommentarer:

 1. Hvor ser det spændende ud - har det ligesom dig mht. film - hvilket min mand overhovedet ikke forstår. Men hellere at jeg laver noget kreativt i stedet end at snakke med ham imens (hvilket er alternativet herhjemme) ;o).

  God weekend. Knus Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, så burde han jo være glad. Min kan absolut heller ikke forstå min 'uro' og manglende koncentration.... Knus!

   Slet
 2. Uuuuuhhh, glæder mig til at se resultaterne :) Jeg er faktisk også igang med en hæklet pude a´la din, og jeg siger dig, for mig er det blevet et evighedsprojekt..., men nu mangler "kun" 8-10 omgange, så skulle den være færdig :)
  God weekend, søde.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Så bliver du med garanti færdig før mig - glæder mig til at se din! Knus og i lige måde!

   Slet
 3. Spændende, lækre farver!
  Jeg mangler også nye puder i sofaen, stoffet er skam købt men bestillingerne på mine sleeves vælter ind, så..... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er da også bare for lækre, kan godt forstå at de er populære! Og sofaen løber jo ingen steder :)

   Slet
 4. Glæder mig til at se resultatet :o)

  SvarSlet
 5. Hahaha, det må jeg prøve. Kæresten blev ligbleg, da han læste indlægget: "Skal du nu også til at hækle i biffen?".... KRAM!

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)