lørdag den 9. juni 2012

Øjne, øjne, øjne...

"Mamma, KOM och kolla på toaletten - den har ögon?". Sådan cirkus lød mit morgenvækkeur... Og ja, minsandten, toilettet gloede lige på mig og ungerne..... Sikken overraskelse!

Ja altså, nu kom det jo ikke rigtigt som en overraskelse for mig... For det var jo ligesom mig, der havde lusket rundt i nattens mulm og mørke og sat øjne på alt muligt i huset. Inspireret af hende her og hende her....

Og sikken husjagt det blev til. Og mange tanker! For hvordan var øjnene havnet her? Var det mon julemanden? Eller nissen? Ja, det var nok nissen, der havde sat øjne på toilettet, fjernbetjeningen, youghurten, tandpastatuben og vandkedlen - så de ikke lå og flød rundt omkring (hvem anede lige at sønnike havde sådan et oprydningssind? Det skjuler han ellers MEGET godt :-)) Og noget siger mig, at nissen godt kan finde på at strø om sig med flere øjne i løbet af weekenden. Måske har hun allerede været igang?

Rigtig god weekend til dig!7 kommentarer:

 1. SKØNT!!! Den ide skal jeg huske til jul hvis børnene stadigt skriver breve til drillenissen og beder ham komme på besøg.

  På sin vis var det endnu hyggeligere nu netop fordi det var helt overraskende for børnene. Elsker den slags lege.

  Og det har jeg slet ikke fået fortalt dig: Jeg blev så glad da jeg så dit syren armbånd. Sådan nogle armbånd lavede jeg selv som barn og jeg kan stadigt huske duften. TAK for mindet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også vild med den slags lege - det er helt fantastisk at opleve deres glitrende øjne, store entusiasme og mange sjove tanker :-)

   Hvor er jeg bare glad for dine ord om syrenarmbåndet! KRAM

   Slet
 2. He, he, he, he.... hvor herligt:))

  Stine

  SvarSlet
 3. Hahaha hvor hyggeligt og sjovt fundet på :)

  SvarSlet
 4. Det må være så dejligt at være barn i jeres familie :-)
  Jeg stjæler fluks idéen.
  Mange knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, tak Mette - men vi er altså lige så dumme forældre som alle andre... Vi råber højt, siger nej til slik og sodavand, har for travlt med alle de praktiske ting osv. Og så må man jo kompensere for det på anden vis ;-) En stor krammer til dig

   Slet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)