søndag den 6. maj 2012

Hjemmelavet snurretop

Trods solskinnet brugte vi formiddagen indendørs og fik blandt andet fabrikeret et par hjemmelavede snurretoppe af perler og glaskugler, gamle cd'er, plastiklåg fra juicekartoner, lim og washitape. Det er super let - og de snurrer helt fantastisk!

Start med at lime perle eller glaskugle fast i cd'ens hul på den side, der skal vende nedad.Vend den rundt og dekorer oversiden med tape - eller med permanent tusch, klistermærker eller noget helt fjerde dekorativt.Afslut med at lime plastiklåget på oversiden over hullet og lade det hele tørre (med limpistolen sker det på et sekund).

Spin away.... :-)14 kommentarer:

 1. Du er fyldt med gode idéer Bodil!
  Der er mange timers leg i sådan en snurretop, så den må vi prøve kræfter med en af dagene. Hvor ser hun skøn ud din Emma.

  Knus Mette

  SvarSlet
 2. Mette, tak men jeg kan altså ikke tage hele æren for denne idé - så det en gang i et børneprogram, men har ikke kunnet finde det igen, så dette er en 'genopfindelse' :-)) Og tak, hun er faktisk ret skøn, hehe... Knus!

  Maj, tak :-)

  SvarSlet
 3. Ej det er da smart! :)

  Sabrina
  www.brineh.blogspot.com

  SvarSlet
 4. God ide - det må afprøves en dag.

  Rigtig god mandag, Bodil ;o)

  Knus Pia

  SvarSlet
 5. Hvor er det en fin idé. Sig lige til hvis jeg må vise den på min blog - naturligvis med dig som kilden og med links til dig... ;-) kh Tina

  SvarSlet
 6. Sabrina, tak :-)

  Pia, tak og i lige måde! Knus!

  Tina, tak - det må du altid :-) Det er bare skønt, når flere får glæde af de gode idéer :-)KH!

  SvarSlet
 7. Ja sikke da en sjov ide. Så har man da også noget at bruge de gamle CD skiver til. Dem tror jeg vi skal prøve.

  SvarSlet
 8. Kul idé! Det där måste jag testa! Har allt hemma dessutom. :)

  SvarSlet
 9. Super fin idé - og hvor får du det lige fra, kan ikke komme i tanke om andre med så mange idéer til kreative børneaktiviteter. Men det er jo dejligt for os andre, der så kan tyvstjæle idéerne :o)

  SvarSlet
 10. Hvor er det da en skøn ide. Godt at du genopfandt den fine ide.

  SvarSlet
 11. Gitte, tak :-)

  Louise, i gang med jer :-))

  Helena, härligt, ser jag fram emot att se!

  Lisbeth, haha, TAK! Jeg har vist et lille sted i hjernen, hvor jeg lagrer kreative idéer for børn, når jeg ser dem rundt omkring - og så bruger jeg dem på min egen måde :-))) Fedt at I andre kan bruge dem!

  Bettina, takker takker :-))

  Marina, tak, ja det er en super idé - og så får man lige pludselig brug for alle de gamle cd'ere, der ligger og flyder i gemmerne :-))

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)