torsdag den 3. maj 2012

Haveglimt

På denne tid af året er jeg SÅ glad for at bo i hus med have. Bare det at kunne åbne havedøren og lade den friske luft og naturens cocktail af dufte strømme indenfor. Lade ungerne fise ind og ud af huset som de selv lyster. Se alting spire og vokse med hundredevis af farvenuancer og forunderlige former. Og selv få lov til at glemme bort alle store bekymringer i de jordnære aktiviteter med at luge i bedene, gøde jorden, så grøntsagsfrø i lange rækker i køkkenhaven og plante krydderurter og blomster på terassen. 

Ren terapi!  

5 kommentarer:

 1. Waooo nogle lækre billeder...og ja denne tid på året er møghamrende lækker ;-)

  SvarSlet
 2. Nej, der findes ikke noget bedre - huset "vokser" pludselig til det dobbelte...dejligt! ;o)

  SvarSlet
 3. Sødeste Bodil, mange tusind tak for din fine gave, det havde du altså ikke behøvet :) Hjertet er allerede kommet op og hænge i udestuen, og elefanten glæder jeg mig til at skulle bruge på koldere dage :)

  Dejlige billeder fra haven. Vi har ikke så mange blomster i vores have endnu, men stille og roligt sniger de sig ind :)

  Hvis du er så heldig også at have bededagsferie, så god ferie :)

  Knus

  SvarSlet
 4. Det ser ud som en dejlig have, Bodil. Jeg deler din glæde ved at kunne åbne døren og ungerne så går ind og ud, og jeg elsker at de er så vilde med at være ude, at det blir' mørkt inden de kommer ind. Ahh, sommer :-)
  Men glæden ved havearbejde deler jeg desværre ikke (endnu, måske jeg bare skulle prøve lidt)

  Rigtig god bededagsferie, hvis I har det? Ellers ha' en dejlig weekend.

  Mange knus Mette

  SvarSlet
 5. Bettina, det er en fantastisk tid vi har gang i :-))) Og tak!

  Pia, det er jo det det gør :-))

  Lena, det var så lidt og selvfølgelig skulle jeg det :-) Jeg bliver varm hver gang jeg kigger på dine skønne ugler og håber at både hjerte og elefant må pynte og varme hos jer :-)) Knus!

  Mette, glæden ved havearbejdet kan komme snigende - havde du sagt til mig at jeg ville blive 'havemenneske', da jeg var yngre, havde jeg nok hånlet stort og bredt ;-)) Knus knus!

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)