søndag den 1. april 2012

Cupcakes til folket!

Så blev det alligevel lidt 'påsket' denne Palmesøndag - for vores søde naboer og venner kom forbi med en bakke påskecupcakes til Emma. Og gavmild som hun er, delte hun med os andre i familien. MUMS!


Vi kom hjem fra sygehuset i går, og det går stærkt fremad med tøsen - som i skrivende stund ikke vil sove og holder hof i sofaen (det må være alt den medicin, hun stadig er på). Hun havde det faktisk så godt i går, at faren og moren blev luftet lidt til en 40-års fødselsdag (jeps, så gamle er vi ved at være.... ;-)). Nu har mindstemanden så lagt sig med feber, men det tager vi da bare i stiv arm..... (og så kan det ellers godt lige tage at blive forår, så vi kan få sendt alle de baciller til Langbortistan!!!)

Her er slangen i sin færdige form - den er lavet efter Alma la Palmas fine DIY. Emma har allerede bestilt en til sig selv, så jeg må nok hellere i gang med at fabrikere nogle flere. Så kan jeg også få tømt lidt i stofskabet, som efterhånden er så fyldt, at det er ved at flække som en GØL-pølse (eller er det dem, der ikke flækker??)

God søndag!


5 kommentarer:

 1. Hej Bodil.
  I er da også hårdt ramt med alt den sygdom, men dejligt at høre, at Emma er på rette kurs :)
  - Og dejligt I fik et lille pusterum i form af fødselsdagsfest.
  Lækre cupcakes, de må da også kunne kurere lidt af hvert. Ha' en dejlig påske.
  Knus Mette

  SvarSlet
 2. Hvor træls med al det sygdom - godt at høre at hun er i bedring...god bedring til dem begge og helt ærligt de der muffins må da være fyldt med vitaminer..eller ehhh. Om ikke andet ser de super lækre ud ! :-)

  SvarSlet
 3. Øv hvor lyder det som en kedelig omgang i har været igennem! Og da ikke sjovt at det er noget som i har prøvet før og som kommer igen? Der er altså intet værre end når ens små er dårlige, vi har også måtte runde sygehuset i denne uge pga sygdom :-/ Håber i kommer ovenpå igen hurtigt!

  SvarSlet
 4. Mette, ja det har været en hård måned på det plan.... Så nu må varmen altså godt komme! Knus!

  Bettina, tak - er sikker på at der var masser af gode vitaminer i de kager, de smagte i hvert fald af citron - og det er jo c-vitamin, hehe!

  Martina, tak og øv at I også måtte omkring sygehuset, intet alvorligt håber jeg? Emma har tilsyneladende trange luftrør, så nu skal hun undersøges for det og evt. ha forebyggende medicin. Det er ret træls, men hellere det end at være så syg en gang om året....

  SvarSlet
 5. Dejligt at Emma er hjemme igen.
  Skøn nabo I har der, men min kom faktisk med jordbærkager den anden dag, så jeg skal vidst ikke klage ;)

  God påske til dig og din familie, søde Bodil.

  Knus

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)