tirsdag den 21. februar 2012

Et hurtigt fix

I går aftes kunne jeg simpelthen ikke stå imod længere. Symaskinen rakte tunge og stofbunkerne kaldte "Kom - kom - KOM"... En simpel pude var lige, hvad der skulle til for at tilfredsstille krea-trangen for en stund - og en lille pude kan man vel altid finde tid til?  Nu er problemet bare at som med alle andre fix stilles trangen kun for en kort stund - og så vil man ha mere, mere, MERE!!!! :-) Men ingen tid, ingen hænder (eller hvordan var det nu lige den lød??? hehe ;-))

Puden er syet af et stykke gardinstof, indkøbt i en af de lokale genbrugsbutikker for snart mange måneder siden. Jeg valgte, efter gode råd fra hjemmets anden smagsdommer, at holde puden ganske enkel for at lade det fine motiv stå frem i al sin pragt - og bagsiden er et enkelt stykke bomuldslærred i samme turkise blå som skyerne på forsiden. Nu skal jeg bare finde ud af, hvad jeg skal bruge resten af stoffet til - jeg har nemlig et stykke til i samme størrelse. Gode forslag, anyone??


9 kommentarer:

 1. Hvis der er et stykke af en rimelig størrelse kunne du jo sy opbevarings kurve. Det er vist oprindeligt brødkurve, men tænke3r at de ville gøre sig godt på et børneværelse, badeværelse el.l.
  Hvis du ikke lige ved hvad du mener så se her:
  http://www.amio.dk/produkt/41341/

  SvarSlet
 2. Årh et dejligt motiv! Hva med en pude mere? Her slås 3 unger om 2 ens puder, det er en kamp hver dag, og det er snyyyd for den, der ikke får en af de store gode puder, men måske dine unger er bedre til at dele :)
  Flot er den pude i hvert fald. Og tapetet har jeg drømt om længe, kunne bare ikke rigtigt retfærdiggøre det her, men uh det giver hjertebanken!
  Knus

  SvarSlet
 3. ... og så lavede du bare lige en pude..cool :-). Super sødt stof. Hvad med en gymnastikpose el. skopose ?

  SvarSlet
 4. Flot pude/stof. Hvad med en opslagstavle, altså en blød masonitplade stofbeklædt? Det er et hit til alle tegningerne, billeder, diplomer m.m. Mads samler sammen herhjemme...

  SvarSlet
 5. Tusind tak for alle de gode ideer!!

  Det ender nok med endnu en pude, for mine unger er absolut ikke bedre til at dele end dine, søde Mette :-) Og det er næsten synd at sy alt for meget i stoffet. Men samtidig.... samtidig ville det jo også være fint som opbevaringskurv, gymnastikpose eller opslagstavle... Tænke, tænke :-)

  Knus og god aften til jer!

  SvarSlet
 6. Hvor er den bare sød, et virkelig fint motiv - og så passer den jo rigtig godt ind :o)

  SvarSlet
 7. Det er godt nok en skøn pude, er vild med printet!
  Fandt lige din fine blog igennem Lisbeth, her vil jeg helt sikkert følge med fremover. Håber du også vil kigge forbi mig :)

  SvarSlet
 8. Lækker, lækker pude ;0)

  Kan ikke komme på så meget andet kreativt end hvad der allerede er nævnt - men synes det er noget så sødt det stof ;0)

  SvarSlet
 9. Lisbeth, tak :))

  Christina, dejligt at du fandt hertil og velkommen! Jeg glæder mig til at kigge forbi hos dig :)

  Karen Elisabeth, tak :))

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)