onsdag den 11. januar 2012

En glamourøs takling?

Selvom jeg jo egentlig er meget godt tilfreds med livet som det er, sniger ønsket om lidt mere glamour sig ind imellem ind på mig. Specielt en morgen som denne, hvor det er råt, mørkt og koldt, øjnene har slør på, håret klasker sammen, og ungerne er pjevsede..... Da er der ikke langt til drømme om boblende champagne, elegante aftenkjoler og en personlig massør :-)

Men så er det jo godt, at hverdagen lige kan sætte tingene lidt på plads! Bedst som jeg i ikke-glamourøs stil galopperer ned ad rulletrappen med to minutter til togafgang og elefantastisk runder et hjørne, glider benene væk under mig, den nyindkøbte og meget uundværlige kaffe vælter ud over det hele, og jeg lægger mig sidelæns i en glidende takling på perronen foran 50 morgentrætte tilrejsende. Mindre glamourøst kan det vist ikke blive.... Og så kan dagen vist bare blive bedre herfra? :-))

8 kommentarer:

 1. Jamen det er da i bedste "Nynne" Stil (:
  Håber resten af dagen bliver noget bedre og at der venter en masse forkælelse forude!

  SvarSlet
 2. Åh for søren, jeg ser det for mig! Sikken en dag! Til gengæld kan du måske finde lidt glæde i, at du gav mig dagens første rigtige smil - yderst tiltrængt i forhold til, at jeg har været vågen i fem timer nu... Tak - og bedre held resten af dagen :-)

  SvarSlet
 3. Haha, tak skal I have....
  Camilla: Mon ikke vi alle har godt af at være lidt 'Nynne'-agtige ind imellem - man kommer så dejligt ned på jorden (i mit tilfælde i bogstaveligste forstand :-))
  Dorte: Det er altid dejligt, når man kan få andre til at smile :-)) Håber du får lidt søvn snart.
  God dag til jer begge!

  SvarSlet
 4. Aii altså så træls for dig men lidt sjovt for os andre hhehe :-). Håber resten af din dag bliver total glamourøs med uventede gode overrakelser ;-)

  SvarSlet
 5. Kender det (lignende "opvisning" har jeg desværre også prøvet) bagefter kan man altså bare ikke komme hurtigt nok op på at stå og forsøge at falde i med mængden..."nej, det gjorde ikke ondt", hvorefter man halter resten af dagen...det er så det man kan lære af at dagdrømme og lade tankerne flyve ;o).

  Håber du slap billigt og ikke mindst fandt en ny kop kaffe! ;o)

  SvarSlet
 6. Undskyld, men kom altså til at grine :) Håber ikke du slog dig alt for meget eller brændte dig på kaffen. Men som Camilla skriver, det er da i bedste "Nynne" stil, og jeg elsker hende, synes hun er fantastisk...
  Håber resten af dagen har været god og lidt mere glamourøs ;)

  SvarSlet
 7. Hvor har du ret ;D
  Rigtig god aften!

  SvarSlet
 8. Bettina: Tak - da jeg først sad i toget kunne jeg selv ikke lade være med at grine lidt (i det tyste - for ellers ville folk jo bare have troet at jeg var klodset OG tosset ;-))
  Pia: Mon ikke de fleste af os har prøvet det der med uvildigt at kysse jorden :-)) Min kommentar var vist så intelligent som HOV.... Og kaffe fik jeg masser af senere, så pyt-pyt :-))
  Lena: Det var også komisk og lige til at grine af :-)) Og det er jo herligt at kunne få andre til også at grine :-)) Der var ikke så meget glamour over dagen, men den blev faktisk helt ok efter mit lille stunt!
  Betina: Haha, herligt! Et godt grin er s.. det hele værd!
  Louise: Tak og i lige måde!
  Kram til jer alle!

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)