lørdag den 7. januar 2012

Cirkelnederdel - nu med fyld :-)

Den er s.. ikke så tosset, den her nederdel. Den får mig til at føle mig som en på 4, og jeg vil bare dreje rundt og rundt og rundt i en uendelighed.... Manden synes dog, at jeg mest af alt ligner en malkepige fra det tidlige 1900-tal - men det er måske hans egne skjulte fantasier, der spiller et puds der???? ;-)) Det var i hvert fald positivt ment :-)

Uanset så svinger modellen - og det er absolut ikke sidste gang jeg leger med den runde nederdelsudgave - hverken til Emma eller mig selv..... :-)

Skulle du selv få lyst til at sy en cirkelnederdel, så er det altså super let. Du kan bl.a. finde en vejledning her... (på engelsk).

God lørdag!12 kommentarer:

 1. Wauw! Overhovedet ikke dug-agtig. Den klær' dig rigtig godt - i gang med flere.. Skønt når manden også er enig! ;o)

  SvarSlet
 2. Det er da vild lækker... og billederne er super skønne :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er den skøn - og klær dig super. Fede farver. Den må da vist afprøves.

  SvarSlet
 4. Den er da helt fantastisk :), kan godt forstå du, og manden er vild med den.
  God weekend.
  knus

  SvarSlet
 5. Hvor er I altså bare søde! TAK!
  Pia: dejligt at du ikke synes den ligner dugen for meget :-) Og ja, det er jo godt når manden synes om det man nu hopper i :-))
  Bettina: Ihh, tak skal du have - den er altså også så skøn at have på at man ikke kan andet end være glad og svinge lidt på hofterne :-))
  Rie: Tak! Og den er virkelig let at lave, så frem med symaskinen!
  Lena: Tak, jeg er virkelig glad for resultatet! God weekend til dig også!
  Knus til jer!

  SvarSlet
 6. Den er da super fed, jeg må helt sikkert lige have presset et par stykker ind i januars program - så jeg kan blive helt ferie klar. Skøn blog du har, jeg er skal helt sikkert kigge med i fremtiden.

  SvarSlet
 7. Jeg tror da helt sikkert at der må være nogle skjulte fantasier der ,) Sikke fin den er og dejligt at føle sig som en på fire. KH Tina

  SvarSlet
 8. Fantastisk Sommerfugl: Tusind tak og velkommen til! Og frem med symaskinen - kjolen er helt klart perfekt til ferier :-))
  Tina: Haha, ja det har du nok ret i :-) Og tak skal du have, ja, det er ikke dumt at føle sig som et barn igen :-))
  KH Bodil

  SvarSlet
 9. Hold nu OOOP hvor er den lækker. Og JA! jeg trænger også til at føle mig "prinsesseagtig" igen. Måske en ny nederdel er vejen frem :-)
  Skønherlig tirsdag til dig.

  SvarSlet
 10. Så fin den er - sikke mange fine ting du hat her på din blog, jeg tilmelder mig straks som fast læser!

  SvarSlet
 11. Hej.
  Det er første gang jeg besøger din blog, virkelig fede ting du har lavet. Jeg har også lige lavet min to cirkelnederdele: en med "græs"-stof og en med "ko"-stof. Opskriften findes forresten også på stof2000.dks hjemmeside helt gratis.
  Jeg har straks indsat sin blog som endnu en side jeg vil følge.
  Kh Birthe

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)