lørdag den 28. januar 2012

Bedstemorpral

Som sædvanlig er der alt for få timer i døgnet og alt for mange projekter at give sig til - og lige for tiden er der desværre ikke så meget plads til det kreative. Men så er det jo faktisk ikke så tosset at have en mor og svigermor med gefühl for bl.a. strik og hækling. Specielt strikkeopgaverne kaster jeg gerne videre til dem - det rummer mit liv (og min tålmodighed, hehe) bare ikke plads til lige nu.  

Min mor er lige blevet færdig med endnu en Otto-vest (den grå) til samlingen, så han ikke fryser den bløde, skønne kuglemavse. Formen er simpelthen så fin! (både på vesten og kuglemavsen :-))) Opskriften er fra Femina og passer både til en pige og en dreng. 

Alle mine børnekreaplaner røg i vasken i dag, for E er super forkølet - og så gider K heller ikke 'lege'. Men vi nåede da en gang børneteater i formiddags, mens mindstemanden blev passet hos Bedste.... Og så kan man jo håbe på mere held i morgen???

God lørdag aften - nu vil jeg smække stængerne op i sofaen og finde hæklenålene frem, så de sidste mælkedrenge for denne omgang kan blive klar :-)

 

6 kommentarer:

 1. Sikke fine veste, det er skønt at have strikke kyndige, man kan dele opgaver ud til, rigtig god aften til dig.

  SvarSlet
 2. Lækkert! Bare vi havde nogle bedstemødre der strikkede, så vi også kunne bestille sådan nogle! Det er måske lidt for meget at bede dem om at lære det (eller støve strikkefærdighederne kraftigt af!).

  SvarSlet
 3. Super fine veste! Det er min 2012 plan, at jeg vil lære at strikke så godt, at jeg kan lave sådanne veste. De er SÅ fine!

  SvarSlet
 4. Hvor dejligt at have "strikkere" i familien, Bodil.
  Vestene havde mine drenge også nogle af da de var mindre, de er så fine og varmer dejligt.
  Jeg håber du havde en god lørdag med hækleri i sofaen.

  Knus Mette

  SvarSlet
 5. Ævlebævle, det er fantastisk med disse 'ekstra' hænder ;-)) God aften til dig også!

  Retro Rejen, tak, det synes vi også :-))

  Linsens, kan man ikke altid komme med en kærlig opfordring? :-))

  Finurligheden, i gang med pindene - det kunne jeg også godt tænke mig at have overskud til... :-))

  Mette, det er nogle skønne veste! Sofaen var varm og omfavnende og hækleprojektet blev langt om længe klart :-)) Knus!

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)