onsdag den 21. december 2011

Hjemmelavede julegaver - ærteposer

Der er gang i julemandens værksted disse dage. Og shhh....den slags skal jo være meget, meget hemmeligt...

Men en af gaverne kan jeg vist godt vise frem her - det er nemlig et sæt ærteposer til Otto, og han læser jo ikke bloggen :-) Halvdelen af dem er fyldt med tørrede ærter, mens den anden halvdel er fyldt med hvedekerner. Eneste minus er jo så, at de ikke kan vaskes, men så må de bare holde så længe de ser ok ud.

Et alternativ til ærterne er et vaskbart granulat, der kan købes i bl.a. stofforretninger, men det havde jeg ikke lige på lager :-) Og det der med at vente - det er jeg altså ikke så god til. Utålmodig og i konstant tidsnød - that's me :-))

6 kommentarer:

 1. Er klar over, at jeg risikerer at spørge rigtig dumt?! - Men hvad bruger man sådan nogle til?? ;)

  SvarSlet
 2. Der findes ingen dumme spørgsmål for at citere en gammel kliché :-) De bruges til at lege med - balancere på hovedet, kaste med (nemmere at gribe for små børn), bygge tårn med, som målstolper - alt hvad fantasien rækker til. Men vi har ikke prøvet dem før, så jeg er spændt på om de 'virker' her. Jeg skal nok komme med en update, når gaven er afprøvet :-))

  SvarSlet
 3. Har set andre bloggere lave dem også, og har altid undret mig over, hvad de dog skulle med dem ;)
  - Så jeg takker mange gange for farklaringen! :)
  Glædelig jul.

  SvarSlet
 4. Jeg vil rigtigt gerne ønsker dig og hele din skønne familie rigtig god jul. Du er et nyt blogbekendtskab for mig men du har så mange gode ideer at jeg er blevet meget glad for din fine blog. Jeg glæder mig til at lære dig endnu bedre at kende i det nye år.

  SvarSlet
 5. Jeg vil rigtigt gerne ønsker dig og hele din skønne familie rigtig god jul. Du er et nyt blogbekendtskab for mig men du har så mange gode ideer at jeg er blevet meget glad for din fine blog. Jeg glæder mig til at lære dig endnu bedre at kende i det nye år.

  SvarSlet
 6. Sara: lidt sent, men alligevel: glædelig jul til dig også og godt nytår!!
  Marina: Også lidt sent - men som jeg skrev hos dig er glæden og fornøjelsen absolut gensidig!! Jeg er utroligt glad for at have lært dig og din fantastiske blog at kende og glæder mig også til at lære dig endnu bedre at kende i det nye år :-))

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)