fredag den 30. december 2011

Fra klædeskab til hyggekrog

Ombygningsprojektet har efterhånden været klart længe, men der har været så meget andet sjovt at vise frem i juleperioden :-)

Resultatet er blevet meget bedre end forventet - det er faktisk en superduperudnyttelse af en ellers ganske så ubrugbar plads, som nu betyder, at vi faktisk har plads til to voksensenge på det lille værelse med de skrå vægge.

Heldigvis er Emma og Kalle lige så glade for ombygningen og deres dertilhørende nye store senge, som vi voksne er (lige bortset fra den aften, hvor Emma faldt ned af sengen i søvne og fik en revne i kravebenet - hun har stadig ondt i skulderen, bl.a. fordi hun efterfølgende er faldet ned fra en stol i køkkenet og fra sofaen i kælderen... Spørg mig lige, om jeg havde lyst til at tude lige så højt som hende hver gang???).

Specielt Kalle elsker sin hyggekrog (for det er nemlig ham, der er så heldig at sove i den varme, gule skov). Og selvom mit skab er blevet mindre, er det også blevet mere overskueligt og brugbart - og så har jeg jo fået en grund til at få ryddet op og sorteret og smidt ud :-)

Her får I en lille billedkavalkade af ombygningen. Tapetet har jeg genbrugt på skufferne på Emmas seng for at skabe sammenhæng i rummet. Jeg har stadig flere idéer og projekter til rummet - men man bliver vel aldrig helt færdig :-)


Billedet til højre er værelset inden hullet ind til skabet - og til venstre er nedrivningen i gang

Indkig gennem skabet til den kommende hyggekrog - og fra børneværelset

Den færdige krog uden seng
Hmm, gad vide hvor længe det holder med denne orden :-))

Mine tapetserede låger - som dog ikke er nytapetserede

9 kommentarer:

 1. Jeg synes, det er brand godt udnyttet og et super flot resultat.

  SvarSlet
 2. Sikke da en fantastisk og kreativ udnyttelse, jeg gad godt være den lille purk der fik lov at sove inden i den lækre hule.

  Godt nytår lige om lidt

  SvarSlet
 3. Hvornår nåede du lige at lave det indlæg ;-) Tak for SKØNT besøg af dig og dine...

  SvarSlet
 4. Hvor er det blevet godt! Er vild med det tapet I har valgt, perfekt til både drenge og piger ;o). Gid mit skab så sådan ud. Sådan som det ser ud (inden i) pt egner det sig ikke til en fremvisning ;o)

  Rigtig godt nytår, Bodil. Det har været dejligt at "lære" dig at "kende"! Kh. Pia

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare fint ud.
  Hvor må det være skønt med sådan en hyggekrog.
  Godt nytår.
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 6. Den seng ser da bare så fantastisk hyggelig ud. Sådan en hule kunne jeg også godt tænke mig!

  SvarSlet
 7. Fantastisk 'hule' i har lavet på børneværelset!
  Det er en super ide :-)

  SvarSlet
 8. Skøn blog du har her :)

  Jeg her helt vild med hyggekrogen! Det er virkelig fantasifuldt! Og rigtig god udnyttelse af pladsen!

  Kh. Jenny

  SvarSlet
 9. Tusind tak for alle de søde kommentarer og godt nytår til jer alle! Vi er også utroligt glade for denne rum-løsning, som fungerer helt perfekt. Tapetet er valgt til at kunne fungere med både pige og dreng - barnligt og dog ikke for barnligt :-) Jeg ville næsten ønske, at det var mig der sov i den krog :-))

  Ida: Selv tak, så skønt at besøge jer!!

  Pia: I lige måde!!

  Jenny: Tusind tak og velkommen til!

  Kram Bodil

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)