onsdag den 14. december 2011

Drillenisse i topform!

Vores drillenisse har været rigtigt fræk i nat.... Da vi vågnede her til morgen, havde han lavet en lang, lang kæde af børnenes bluser, som gik hele vejen fra bluseskuffen på øverste etage ned ad trappen, gennem hallen, køkkenet og spisestuen ind i stuen, hvor den sluttede i sofaen hos Martins gamle nisse. Og bag nissen lå 3 små pakker fra pakkekalenderen... Behøver jeg skrive, at begejstringen var stor???

Tidligere har han lavet et pebernødsspor, dekoreret med toiletpapir på E&Ks værelse, byttet om på deres dyner, hældt LEGO under dynerne, farvet mælken rød, bygget et tårn af deres møbler og hængt nattøjet op i vinduet.... Hvad mon han finder på næste gang?????10 kommentarer:

 1. Ej det er simpelthen så hyggeligt! Jeg glæder mig allerede til min dreng bliver lidt større, så skal han sørme komme til at tro på nisser :-)

  SvarSlet
 2. Haha, tak! Og Bettina, vi har et ekstra værelse i kælderen ;-))

  SvarSlet
 3. Genial nisse hjemme hos Jer! Den er meget opfindsom!!

  SvarSlet
 4. Underbart! Kan tänka mig att de var glada. Vad snällt att du tittar efter filtkulor...hör av dig sen så gör vi upp allt. Kram

  SvarSlet
 5. Tak for inspiration, jeg ved nemlig at det ikke er længe til, at der flytter en nisse ind hos os i et døgn :)
  KH

  SvarSlet
 6. Sikken skøn girolante. Jeg kan godt forstå at børnene var ellevilde og jeg synes da nok i det hele taget at jeres nisse er flittig.

  SvarSlet
 7. Tak! Ja, den har sine geniale øjeblikke, den nisse.... Er spændt på at se, hvad den finder på hos jer Lena - og følger med stor fornøjelse med i jeres nisses drillerier, Marina.
  Hanna, jag kollar efter kulorna till dig :-)
  Camilla, tak :-))

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)