fredag den 25. november 2011

Spiser man vafler eller tøfler???

Vi har fredagshygget i dag - ud røg den fornuftige aftensmad og ind kom fede vafler (eller tøfler, som Kalle kalder dem......!?!?!) druknet i blåbærsyltetøj (og blåbær er jo sunde, ik??). Åhh, så godt!!! Vafler er perfekt hyggespise i denne småkolde tid.

Vi har ellers ingen fredagstraditioner, som jo ellers findes i mange familier i forbindelse med fredagens Disney Sjov. Men vores banditter lægger sig oftest ved 19-tiden, så vi forsøger at styre udenom alle reklamer for DS. Til gengæld får vi lørdagsslik (og ind imellem lidt i løbet af ugen, selvom vi forsøger at styre sukkerindtaget).

Hvad med jer - har I nogle 'godtehyggetraditioner'???

Vaflerne blev lavet efter Martins onkels opskrift, som kommer her....
Uhh, de var sprøde og gode og kan varmt anbefales!!!

Sprøde vafler
3 dl. hvedemel
1/4 tsk salt
1,5 tsk bagepulver
1,5 dl. koldt vand
1 pisket æg
1/2 dl. smeltet smør
3 dl. hårdt pisket fløde

De tørre ingredienser blandes. Koldt vand, pisket æg og smeltet smør tilsættes og det hele røres sammen. Til sidst vendes den hårdt piskede fløde i dejen og vaflerne bages. Skal spises med det samme!! Yummiyummi....

PS. Min pakkekalendergave blev sendt afsted i går - håber den når modtageren i god behold og hurtigt :-) Der ligger desuden en pakke og venter på mig på posthuset - ihhh, hvor er det altså spændende.....


Vaflerne blev godkendt med stort G!


4 kommentarer:

 1. Åh vilka godingar! Gott det ser ut!

  SvarSlet
 2. Lækker lækker, vafler er guf :)
  Vi har fredagshyggeslik herhjemme for børnene, men det er ikke altid at det er til Disneysjov, det kunne også være til Vild med dans, eller julekalenderen, som snart starter, det bestemmer de selv.
  God weekend
  Kh

  SvarSlet
 3. Vaflerne var super gode! Weekend-kram til jer!

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)