torsdag den 17. november 2011

Børnejulekrea #1 - mandarinpynt

Da jeg kom hjem fra arbejde i går, kom Emma styrtende, mens hun skreg "överraskning!".... Og i sine små hænder bag ryggen havde hun disse 3 søde mandarinkranse, som hun og Kalle havde lavet sammen med Bedste. Det er bare noget af det skønneste at komme hjem til: Glade, kreative unger!

Mandarinkranse er jo lidt af en klassiker, men det gør dem jo ikke mindre fine :-) Og man behøver ikke andet end lidt ståltråd og nogle mandariner (som man jo så er nødt til at spise først - bonus, mmmmm!). Og så evt. et fint silkebånd til at lave en sløjfe med. Metoden er enkel: Mandarinskraller i passende størrelse trækkes på ståltrådet, som bindes til en krans bagefter. Og voila, så er der duftende julepynt til vinduet! Med lidt hjælp kan selv de mindste være med.


7 kommentarer:

 1. Hej! Jättefina. Det kanske man ska göra. Det går ju åt en del clemmisar nu...kram

  SvarSlet
 2. Hvis du spørger mig er klassikere noget af det bedste vi har. Dem skal vi kun være stolte af at vise frem. Hvis jeg i år havde plads til et tema med børnejulepynt ville jeg have elsket at have disse kranse med. Måske næste år?

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare fine, har aldrig set dem før, men vi skal da heltsikker have lavet nogle herhjemme også

  SvarSlet
 4. Hvor er de søde - både ungerne og kransene :-) - har lavet kranse af meget men faktisk ikke af disse skaller. Haps :-)

  SvarSlet
 5. Louise, Ævlebævle og Bettina: Fedt at I kan bruge idéen, det er jeg rigtigt glad for!
  Marina: Det skal du da gøre :-) Og ja, vi skal værne om vores klassikere!
  Hanna: Det går åt mkt clemmisar för tiden och då är det ju bara bra, att allt på frukten kan användas :-) Återvinning när det är bäst!!! ;-)))

  SvarSlet
 6. De er da så fine. Dem må Mikkel da også lave herhjemme, så snart vi får spist nogle klementiner :)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)