fredag den 28. oktober 2011

John Blund loppefund

Hvis der var nogen, der så en kvinde i lilla jakke stå og hoppe op og ned i begejstring og med lykketårer i øjnene i Myrornas genbrugsbutik i Malmö i går  - ja så var det altså mig.... Var nemlig et smut forbi en af de lokale genbrugser med min mor for at lede efter stoffer... Mens jeg ledte i voksenafdelingen var min kære mor smuttet i børneafdelingen - og pludselig stod hun der med det fineste John Blund stof og spurgte om det monstro var noget???  Altså... Jeg var lige ved at kysse hende!!! Jeg troede ikke det var muligt at gøre den slags fund mere - men man har åbenbart lov til at være heldig ;-)

Det svenske stof med John Blund (Ole Lukøje) er fra 1970'erne. Vi har det også en blå variant i et juniorsengesæt fra min kærestes barndom, og det er bare så fint! Mon ikke dette stykke stof skal blive til forsiden på et voksenbetræk til Kalle eller Emma, som jo snart skal have nye, store senge? (for jeg nænner nok ikke at klippe i det - selvom man kan lave de fineste jakker mm - se lige her....)

PS... TAK MOR!!!


6 kommentarer:

 1. WOW Sikke et fund! Jeg tror heller ikke, at jeg ville nænne at klippe i det:-)

  God weekend!

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare fint det stof, tillykke med det;-)

  SvarSlet
 3. Tack! Hoppas ni får en fin helg också. Vilket tyg!!! Så himla avis är jag...kram

  SvarSlet
 4. Hvor er det flot. Er vild med klare farver og børnemotiver...heldige dig! ;o)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)