lørdag den 6. august 2011

Til verdens bedste pappa

Forleden malede vi malerier til pappa, som han nu har fået - bare fordi.... Solen skinnede, og det var så varmt, at vi kunne sidde i græsset på en voksdug i bar mundering (altså ungerne, ikke mig - er ikke sikker på at naboerne ville have sat sååå stor pris på det - eller? :-)). Og det er jo rimeligt praktisk, når man kun er 3,5 og har svært ved at styre det med pensler og farver.... Et godt tips er desuden at hælde lidt farve i forskellige glas eller bøtter og lade en pensel høre til hver farve - så slipper man for at det hele bliver brunt til sidst :-)


5 kommentarer:

 1. Godt fif med flere pensler - vi har nemlig haft lidt tendens til brune billeder på det sidste ;o)

  SvarSlet
 2. Superfina målningar och härliga bilder på penslarna med färg.. mycket kreativt.

  Angående Österlen så är det svårt att tipsa om några loppisar då de dyker upp varannan kilometer typ :).

  Det är bara att köra runt lite så hittar du massor på vägen, de har sällan något namn. Dock hittade jag inte så mycket denna gång. men Österlen i sig är fantastiskt!!

  Tjing
  Mia :)

  SvarSlet
 3. Han blev vel ovenud glad for dem;-)

  SvarSlet
 4. Super fine malerier.......Super ide med at lade hver farve ha sin helt egen pensel så det hele ikke ender med at blive en brun kedelig grumset farve.

  SvarSlet
 5. Pappa blev vældigt glad for billederne, selvom de pt. hænger på gæstetoilettet (men der har man jo også god tid til at sidde og betragte dem ;-)) Det er dog tanken, at de skal flyttes til et lidt mere prominent sted....
  @Kiromi: Ja, Österlen är fantastisk - ska testa att köra en loppisrunda där nån dag :-)
  @ Pia og MollyMy: vi har også haft en meget brun og sort periode herhjemme. Det er dog ændret nu med farvebøtterne og en bevidst selektion af farver af en streng mor - længe leve den frie kreativitet :-))

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)