søndag den 7. august 2011

Picassopåskekyllingefingerdukker i filt :-)

I morgen er der dømt arbejdsdag til sent, så mandagskrea er blevet til søndagkrea (og det har jo desuden passet meget godt til den silende regn udenfor vinduet hele formiddagen). To gule fingerdukker (som mest af alt minder om et par Picasso-påskekyllinger :-)) blev kreeret i filt. Projektet er enkelt og kræver kun forskellige stykker filt, lim, saks og sytråd. Jeg har klippet de gule filtstykker og E&K har selv klippet øjne, næser, munde, skæg (over Es røde mund!), hatte, ben etc. De små stykker er limet på, og så har jeg sat et par sting her og der for at forlænge levetiden. Og så syet tungesting hele vejen rundt (alle stingene tog til gengæld ganske lang tid og krævede stoooor tålmodighed fra både mor og børn "mamma, hvornår er de færdige, hvorfor syr du ikke hurtigere, hvornår, hvorfor, hvornår, hvorfor......“ Arghhh.....).

Nu er næste projekt en kasse de kan bo i (et meget stort ønske fra Kalles side) - så det må vi jo hellere komme i gang med..... snart...... :-)

God søndag!

PS. Kryds fingre for mig i morgen - der er vigtige ting på tapetet, som forhåbentlig leder til nogle rigtigt spændende arbejdsprojekter. Kan desværre ikke røbe så meget om det nu, men snart ;-)
PPS. Det er snart give-away-tid her på bloggen. Har pønset på det længe-længe-længe.....

Klukklukklukklukkluk.....

Eller er det Bamse og Kylling? Med lidt god vilje?

2 kommentarer:

  1. Tak for kommentaren på min blog. Så fandt jeg vej hertil - har meldt mig som fast læser med det samme:)
    Jeg har selv overvejet at sy nogen puder i harlekinmønster også - tror da nok det vil holde - måske bare ikke til vild leg!? Blir spændende hvad du ender med at lave:)

    SvarSlet
  2. Hej Malene, velkommen til! Dejligt med nye læsere! Jeg er ret hooked på det med harlekinen, var mest bekymret for om det nu er til at sy. Har endnu ikke så meget erfaring af patchwork og mangler nok nogle tricks til at få det lige. Men det løser sig sikkert :-)

    SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)