lørdag den 13. august 2011

Haves: sur rappenskralde. Søges: mor med overskud

Hvor er det bare svært at række til i hverdagen... Det var svært nok under barslen med kun 15 timer til de store i børnehaven (super dårligt svensk system....) og bliver nok ikke mindre svært nu, hvor arbejdsliv og familieliv skal til at gå op i en højere enhed....

Slet ikke når man er træt langt ind i den mindste pore. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst sov en hel nat uden afbrydelser. Tre unger som vågner på skift. Specielt mindstemanden er besværlig om natten - han vågner flere gange og skriger og eftersom han ikke vil have sut, er det svært at få ham til at falde til ro igen. Og mine bryster er trætte nu. En engel om dagen, monster om natten..... Og det går ud over alle, specielt Emma og Kalle, der er lige midt i selvstændighedsalderen (SUUUUUKKKK). Føler mig som en gammel, sur rappenskralde, der 90% af tiden skælder ud eller truer med diverse urealistiske sanktioner (og det forsøger jeg så at kompensere for de øvrige 10% af tiden med f.eks. kreative projekter og fredagsdisko med børnedrinks - som så alligevel ofte ender i småskænderier..... Suk igen).

Og egentlig så ville jeg jo allerhelst være en bollebagende overskudsmor med et evigt smil på læben og alle de rigtige pædagogiske principper i kufferten.... I mit næste liv, måske?

(Og stik mig så lige en tudekiks.... Eller måske bare en kop stærk kaffe til at vågne på???? ;-))
God lørdag derude!

Kunstværk af Bosch & Fjord - som i dag passende pryder min væg bag ungernes stole ved spisebordet :-)

3 kommentarer:

 1. Din stakkel! Man fungerer bare ikke uden sin nattesøvn, det er så pisse hårdt, så det er ok at være træt og i energi-underskud! Og det er jo let for mig at sige med kun ét barn at passe, men sender dig i hvert fald masser af tanker og håber, at det snart vender! God weekend og stort kram, Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Godt, så er vi to som har det på den måde - Dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste i verden der render rundt som en sur rappenskralde!
  Det som hjælper for mig, er at få lavet noget uden børnene er med - atlså ren "Mette tid".. Det giver mig lidt mere overskud og energi, plus en time på øjet i løbet af dagen, det gør også godt (det er godt nok ikke så tit det sker)Gør noget godt for dig selv - så kommer det helt af sig selv!!!
  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Hvor er I bare skønne! TAK for opmuntringer og gode råd! Knus Bebe

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)