fredag den 3. juni 2011

Træning til søvnmaraton

Jeg sidder i toget på vej til et møde i KBH og forsøger at peppe hjernen med koffein. Er helt igennem træt efter endnu en urolig Otto-nat. Lagde mig ellers i ok tid i går for at få en rimelig nats søvn (god findes ikke her for tiden, har ikke fået 4 sammenhængende timer siden O blev født), men havde selvfølgelig svært ved at falde i søvn, og da jeg så endelig snorkede som en anden tornerose, begyndte lillemandens nattehyggeri. En gang i timen ville han ha bryst... Er der mon noget, der hedder intervaltræning i søvn? Og bliver man i så fald bedre til at sove eller være vågen? Lige meget hvad er jeg ved at være godt trænet nu.... Men kan man egentlig vinde noget? Et trofæ? En medalje? Et kys?

2 kommentarer:

  1. Du må få alle de kys, kram og knus du vil herfra - for du er sej..... Meget alene med dine tre guldklumper og alligevel - på trods af søvn mangel - får du lavet fine ting med dine unger, har et dejligt hjem og er bare dejlig.

    SvarSlet
  2. <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 og tak i lige måde :-)

    SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)