fredag den 17. juni 2011

Til tider kan man godt få brug for lidt trylleri på en grå hverdag...

Dagen startede bestemt ikke fra sin bedste side. Klokken 2 vågnede Otto-banditten og ville ikke sove... 1,5 times amning, kramning, roden rundt i dobbeltsengen, småskrigen og til sidst vugning i tremmesengen lagde grunden for en meget træt mor her til morgen. En halv times Emma-hyleri over tøjudvalget fra morgenstunden gjorde det ikke ligefrem bedre. Og indrømmet - jeg er ikke særlig god til at håndtere morgentræthed, men bliver meget hurtigt forvandlet til en gammel sur mokke....

Men fantastisk nok sænkede der sig en forbavsende fred og harmoni over huset, så snart krea-sagerne blev pakket frem. Og resultatet - dadada og trommevirvel: tryllestave og stjerner.

Herlighederne er lavet af en gammel juicepakke (indersiden er i sølv og passer perfekt til stjerner), et gammelt cookiespapir (også sølvfarvet på indersiden), karton, saks, limstift, brunkagestjerneform, tusch, glitter, små stykker papir, pailletter, grillspyd i træ, gammelt gavebånd, tape og limpistol. Og man kan sikkert bruge alt muligt andet, så det er bare til at kigge i skuffer og skabe og lade fantasien råde.


Den fine stjerne er en præmie til verdens bedste pappa
- men shhhh, det er en overraskelse :-)


"Pukus-flukus-hankat" siger Emma

2 kommentarer:

  1. Vad fina! Ni är så duktiga!

    /Pappsen

    SvarSlet
  2. Fantastisk kreativitet og iderigdom fra en træt mamma - glæder mig til at opleve trylleri, når jeg igen er i Malmø.

    SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)