torsdag den 23. juni 2011

Kan jeg få et stykke brændt snobrød, tak?

Det er faktisk sjældent jeg savner at bo i Danmark. Og Malmö er jo egentlig ikke særlig langt væk, så jeg kan let få (og har ofte fået) en dosis af det danske  - ikke mindst i de perioder, jeg har arbejdet i København. Denne specielle sommerdag/aften melder der sig dog et stik af vemodighed ved tanken om Sankt Hans. For hvor har jeg mange gode minder fra sommerens Sankt Hans bål i barndommen enten hos mine bedsteforældre eller i min hjemby. Der er altså noget helt specielt ved lugten af bål og brændt snobrød i tæt parløb med danske viser og brændende hekse..... Så når ungerne bliver lidt større og kan klare at være oppe til mørkets frembrud uden selv at blive til tre trætte hylende hekseunger, skal vi absolut en tur over sundet i juni for at sende heksene afsted til Bloksbjerg.

Men i morgen er der dømt blomsterkranse i håret, dans om midsommar-stangen, sild, snaps og jordbær her, og det er jo faktisk heller ikke så ringe endda :-)
Så glad midsommar til alle derude!
Et par gamle billeder fra Emma og Kalles første midsommar i 2008 :-)

1 kommentar:

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)