mandag den 9. maj 2011

Lungebetændelse - øv!

Der er lidt stille på både blog og krea-fronten i disse dage. Manden har været rigtigt dårlig med  lungebetændelse og høj feber i 9 dage. I torsdags fik han penicillin, men den har ikke rigtigt hjulpet. Så dagen i dag er gået med at besøge lægen, videre til røntgen på sygehuset, vente, derfra til akutten, vente, undersøgelse og videre til infektionsklinikken og en seng på gangen, vente, seng i undersøgelsesrum, vente og endelig en læge, der indskrev ham. Infektionsklinikken var som en scene fra Gøgereden - syge, blege, gamle, stilleliggende patienter i senge overalt og en enkelt meget urolig kvinde med voldsomme spasmer. Underligt... Og bestemt ikke særligt opkvikkende. Men nu er manden da heldigvis indlagt og har fået plads på en stue, så forhåbentlig får vi ham snart hjem igen. For han er savnet af både børn og mig!

Her er et par billeder fra gårdagens fadderbarnsbålfest hos Ingmar og Lotta. Der var skattejagt - med røde skatte! Og pølser. Og hjemmebagt pølsehorn og rabarberkage. Og lidt ild i piletræet og brændeskuret foruden selve bålet :-) Tack för en härlig dag I & L!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)