søndag den 15. maj 2011

En blandet landhandel

Det er svært at følge med for tiden. Altså med livet. Det føles som om alting foregår i fast-forward tempo. Jeg kan ikke forstå at Otto snart er 9 måneder. Eller at Emma og Kalle er 3,5 år. Eller at det allerede er maj måned. Eller bare søndag, når det nu lige var mandag..... Er det bare sådan det er? En del af det at blive ældre? For tiden gik da meget langsommere, da man var barn? Eller er det ekstra udpræget i disse småbørnsår????

Af samme grund er dagens indslag en blandet landhandel af billeder fra den sidste uges tid, som jeg af forskellige grunde ikke har fået lagt ud på bloggen. Ugen har været meget præget af mandens indlæggelse på sygehuset - en frustrerende omgang for os alle på forskellig vis, men vi har fået fantastisk hjælp fra vores dejlige familie. Og vi fik ham heldigvis hjem igen i fredags. Han blev indlagt i mandags, og derfor var der ikke rigtigt tid eller overskud til mandagskrea med Emma og Kalle. I stedet blev det til fredagskrea: et par fyrfadslys-lygter til de lyse sommeraftner på terassen. Materialerne er to babymadsglas (men større kan jo også bruges), glimmerlim, papir, tape, ståltråd og perler. De blev da meget søde, ik? Desuden har Emma og jeg lavet et hjerte til fordøren af en vaskeribøjle, ståltråd og perler. Velkommen ind!

Træd ind, træd ind!


Så er der dømt sommerhygge!

Manden på sygehuset - og den fin-fine buket han fik fra arbejdet

Forårsstemning fra haven

3 kommentarer:

 1. Vilken fin dörrkrans och underbart med syrenerna. Här har de ännu inte börjat slå ut.

  /Mia

  SvarSlet
 2. Hvor er lygterne og dørkransen blevet fine - fantastiskt du har haft overskud til at få det lavet med Emma og Kalle. Håber Martin er i fortsat bedring - vi ses om et par dage.

  SvarSlet
 3. Lyktorna blev jättefina men ännu bättre är alla dina fantastiska bilder. Krya på er så ses vi på torsdag. Farmor

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)