mandag den 4. april 2011

En helt almindelig mandag....

Forsøger at snyde mig til 5 minutter med min pikante bambinumse solidt placeret på en køkkenstol og varm kaffe i koppen, inden der igen er gang i hele huset (i samme øjeblik jeg skrev dette, kaldte lillemanden fra sin eftermiddagslur - nu bliver kaffen igen lunken, inden jeg når at drikke den. Og jeg HADER lunken/kold kaffe..... Men men, I-landsproblem, ikke sandt? :-)) De to store sidder foran fjernsynet og ser 'Den lille havfrue', køkkenet er fyldt med beskidte pander og opvask og resten af huset roder også ganske så pænt. Jeg fatter ikke, hvordan det går til - det ene øjeblik er her pænt og ryddeligt og to sekunder senere flyder alting.... Har vi drillenisser på loftet????? 
Her er lidt af det pæne - og så rodet ved siden af :-)


Jeg fik selvfølgelig ikke gjort indlægget færdigt tidligere. Nu er det blevet aften og forkølede mig burde for længst ligge i min seng. Men for at citere en meget populær figur herhjemme: Jeg skal liiiige.... (Alfons Åberg)
Mandagskrea-projektet stod i påskens tegn i dag. Det er nok godt at starte i god tid, hvis vi skal få pynten færdig til påske, for som jeg tidligere har skrevet, er tålmodigheden ikke så stor, når man er 3 år gammel. Vi har lavet påskeæg i pap til at hænge i vinduet i dag. Der blev limet flittigt!


1 kommentar:

  1. Åh så fint! Nu blev jag inspirerad. Imorgon SKA det bli påskepynt med barnen!
    Kul att se dig i lördags. Hoppas du kom väl hem!
    Kram

    SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)