tirsdag den 8. marts 2011

Huer til Cuba

Mmm, nu dufter her igen skønt af hjemmelavet müsli, strikketøjet er fundet frem og det seneste afsnit af House kører over skærmen. Ugens indkøb er afklaret i formiddags, og aftensmaden stod på bordet da pappa kom hjem. Var der nogen der sagde god housewife??? :-)

Jeg har støvet strikkepindene af og sat min mor i fuld sving med at stikke huer til Strikkomanens fantastiske strikkeprojekt '1000 huer til Cuba'. Er jo ikke selv særligt øvet ud i strikkekunstens regler, men mon ikke huerne du'r alligevel. I fællesskab er vi vist oppe på en 6-7 huer. Altså min mor og jeg :-) Og med fællesskab mener jeg at hun har strikket de fleste, hehe....

Projektet går ud på at samle 1000 strikkede huer, der kan bruges sammen med CPAP-udstyr på neonatal afdelinger på Cuba. Og det står jo mit hjerte lidt nært, for Kalles første 11 livstimer var med hjælp fra netop en CPAP. Det er desuden fantastisk at nettet og blogland kan bruges til at iværksætte et sådant projekt.

5 næsten klare huer - og flere er på vej.
Gæt hvilke huer, jeg har strikket?

3 kommentarer:

  1. Super projekt. Din er den der ikke er syet sammen endnu ;-)

    SvarSlet
  2. Jep - og den der ikke er så pæn i toppen ;-)

    SvarSlet
  3. Jeg syntes de alle er fine - det vigtigste er vel også at de virker ;-) Jeg tror de små pus er ligeglade med udseende ;-)

    SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)