tirsdag den 18. januar 2011

Projekt sundhed

Så er der nye boller på suppen! Dagens store projekt har været at storhandle sund mad. Og nej, det er ikke et nytårsforsæt (og hvem tror også på den slags??) I fredags var Martin til et spændende foredrag af elitesvømmeren Lars Frölander, der har haft stor succes med at omlægge sin kost. Han gik fra 20 sygeuger om året til ingen - og det giver jo en lidt at tænke på, specielt når man selv og familien lige har ligget på langs og stadig arbejder på opbygningen af et rekordsstort bjerg af brugte kleenexer. Nu har vi jo ikke tænkt os at blive fanatiske, og jeg vil meget nødigt undvære ost eller kaffe, men det koster jo ikke noget at tænke lidt mere over, hvad vi stopper indenbords. Eller jo, det gør det jo faktisk - 3300 SEK på Willys.... Men men, det er vel en lille pris at betale, hvis det betyder at vi får det bedre i familien. Så vi startede dagen med at lave en sund sund frugt og grøntsagssmoothie, men måtte så også lige omkring McD på vej til Willys for at få en kop kaffe (intet andet, jeg sværger :-)) Og åh, hvor smagte den fantastisk! Og brugte så flere timer i samme supermarked med at fylde vognen på samme måde, som man fylder salatskålen i IKEA - til randen! Sidstnævnte betaler man et engangsbeløb for - det gør man altså IKKE i supermarkedet.....

Mens vi handlede for hele opsparingen, var Kalle & Emma på besøg hos Bedste. Og Kalle er der stadig, han skal nemlig sove der i nat. Emma er stadig ikke helt frisk, så hun ligger og putter i vores seng, hvor vi kan holde øje med hende. Og i den lille hvide barneseng ved siden af sover Otto sødt - han er til gengæld i topform igen, griner og pludrer hele tiden inklusiv en hel time i nat, hvor han til morens store fortrydelse opdagede sin egen stemmes volumen-kapacitet. Gaab.... Nu er han så også ved at have regnet rulle-fidusen ud og har trillet fra mave til ryg adskillige gange i dag. Men han bliver jo også 5 måneder i morgen.

Pappa er lige så kedelig som Bedste


Vi havde besøg af to pirater i går, der med skattekort til hjælps fandt flere skatte rundt omkring i huset. Og bagte sørøverpepperkakor.

Kan man tænke sig sødere pirater?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)