fredag den 14. januar 2011

Farmors fødselsdag & syge børn

'Farmor har fødselsdag og det har hun jo og det er i dag...' Så det har vi fejret med at udstyre hende med en indianer-prinsessekrone, flere slags kage og så får hun vel også serveret en lille whiskey i aften....

Fødselsdagsindianerprinsessen læser højt - og det er absolut Kalles favoritaktivitet med farmor. Han spørger næsten hver gang om farmor har en ny bog med?
Her er det stadig sygdom, der fylder hverdagsprogrammet. I går morges var den helt gal med både Otto og Emma. Aftenen forinden havde Otto et sted mellem 39 og 40 i feber (afhængigt af hvilket øre vi målte i) og om morgenen havde begge stadig høj feber, hoste og var ikke rigtigt sine sædvanlige jeg'er. Så vi ringede til lægen og fik en henvisning til barnakuten til Otto og en lægetid til Emma. Pakkede taske i tilfælde af at nogen skulle indlægges (det har vi jo prøvet før) og var klar til at pakke Otto ud i bilen og køre til sygehuset, da lillemanden pludselig begyndte at grine og pludre - og feberen var faldet. Så vi besluttede os for at afvagte situationen og heldigvis blev det bare bedre og bedre. Emma var der til gengæld ingen bedring med, og medicinen havde hun lige svært ved at sluge, så Martin tog hende til lægen og fik konstateret, at hun har mycoplasma (lungebetændelse) og derfor havde fået forkert medicin. Det er smitsomt og har formentlig gået på omgang i forskellig styrke hos alle tre børn. Så nu er Emma på en ny kur og stærk hostemedicin. I går aftes havde hun det ikke godt, så vi begyndte at blive temmeligt urolige, men det vendte heldigvis i nat. Hun er slidt og træt, men har leget med brio-banen i korte øjeblikke, spist lidt banan og melon og set en masse tv :-) Og Otto har ifølge lægen klaret sig bedre pga. amningen. Heja mamma!

Kalle har et utroligt snakkebehov for tiden. Han vil gerne snakkes med hele tiden - og forsøger man at føre en voksensamtale og få ham til at vente et øjeblik, bliver han meget ulykkelig og spørger fortvivlet 'Vem ska JAG prata med???'. Og det er jo svært at stå for....

Farfar og Otto fejrer farmor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)