tirsdag den 20. januar 2015

Hjemmelavede gaver - puder, lys og badesalt

Selvom december ikke bød på de store frirum til kreative udfoldelser, nåede vi alligevel at få lavet et par enkelte hjemmelavede julegaver. For hvad er en jul uden hjemmelavede gaver? Og selvom julen for længst er forbi, får I alligevel et par billeder af gaverne, for de kan jo sagtens laves og bruges på alle andre tider af året.
Min mor fik en krukke badesalt med tørrede lavendelblomster fra haven og lavendelolie. Inspirationen er fundet her hos byblikfang, hvor der er en masse gode hjemmelavede wellness-opskrifter. Jeg skal helt klart have afprøvet flere af dem.
Min bror fik endnu en hjemmesyet pude i lækkert uld fra Stof 2000 i samme stil som denne.
Og ungerne dekorerede stearinlys med stearinmaling fra Tiger. Det var en meget enkel og let børneaktivitet. Malingen kommer i små tuber, som man enten kan male direkte med eller med en pensel. Det kræver lidt dog overblik, da malingen løber let og HURTIGT ud af tuberne (så vi havde stearinmaling over det hele meget hurtigt). Men resultatet bliver rigtigt fint og bliver til en perfekt gave i disse mørke tider.3 kommentarer:

 1. Hvor ser de gaver fine ud og lækkert med hjemmelavede gaver....

  SvarSlet
 2. Lækre, lækre gaver Bodil. Min bror fik et gavekort på nye sofapuder, det blev han glad for og vi har nu fået købt stoffet der passer til ham.
  Begejstringen der lyser ud af øjnene på børnene når de gir os de hjemmelavede gaver er bare også noget helt specielt!

  SvarSlet
 3. Skønne gaver, der er intet der slår hjemmelavede gaver!

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)