tirsdag den 2. september 2014

Beton, beton, beton...

Før sommeren var jeg på et halvanden times kursus i betongstøberi i Vellinge syd for Malmö. Jeg har leget lidt med det rå materiale tidligere, men det var rigtigt fedt at blive inspireret og få lov til at gå all-in med betonen under kyndig vejledning og i rigtige værkstedslokaler. Og ikke mindst gå amok blandt hundredevis af sjove former, skåle og sølvfade.

Jeg nåede faktisk at lave det traditionelle rabarberfad af et gigantisk blad fra haven (det gamle fad var gået i stykker), et stort struktureret fad, en firkantet urtepotte, en frø og nogle små dødningehoveder, hvoraf det meste nu pynter i min have. Urtepotten fik jeg desværre aldrig med hjem, men der ligger en pose beton i garagen (hvis den da ikke er gået til i oversvømningen i søndags, suk!) og venter på at blive forvandlet til smukke havekrukker. Frøen og rabarberfadet er endnu ikke blevet fotograferet ordentligt, men mit smukke fad er jeg altså nødt til at vise frem nu...

Er du mon også til beton?

 

5 kommentarer:

 1. Hvor sejt Bodil. Det ser flot ud! Knus Maria

  SvarSlet
 2. Hvor ser det godt ud!
  Det gad jeg godt lære :-).

  SvarSlet
 3. Hvor er det fedt.
  Ville gerne prøve det selv, men har ikke lige haft modet til at kaste mig ud i det endnu.
  Måske til næste sommer ;-)

  SvarSlet
 4. Sikke nogle lækre ting du har fået fremstillet.
  Kan godt forstå du er vild med beton. :o)

  SvarSlet
 5. Jeg er næsten lige begyndt at lege med beton. Og jeg har flere planer om støbeting :-) :-)
  Sikke skønne ting du har lavet. Glæder mig til at se frøen

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)