mandag den 14. april 2014

Påskeægsinsekter

Lørdag morgen var Otto, Kalle, Kalles ven og jeg alene hjemme, da Emma og farmand var på fodboldlejr. Jeg forsøgte ihærdigt at lokke de store drenge til at slippe iPaden og påskesysle med mig, men det ene påskeagtige forslag efter det andet blev hastigt fejet af bordet.

Til sidst faldt de for et billede af nogle firefly-insekter, lavet af påskeæg og med lys indeni, som vi fandt her. Heldigvis lå der er et par gemte plastikæg i en af kreakasserne (man skal jo ikke smide noget ud, vel? Host hark), men lyset kunne jeg til drengenes store, men heldigvis hurtigt forbipasserende, skuffelse ikke klare.

Resultatet af deres kreative kvarter (meget mere tog det ikke at lave disse basser) blev disse kryb. Trods manglende lys er de da meget sjove - og endte faktisk med at inspirere til en flyvende fantasileg.


Materialer: plastæg, piberensere, fjer, selvklæbende rulleøjne og klistermærker (købt i Tiger og Søstrene Grene) og en syl til at prikke hul i plastægget. 

6 kommentarer:

 1. haha, hvor er de bare herlige! Tak for inspirationen.

  SvarSlet
 2. Excellent Blog! I would like to thank for the efforts you have made in writing this post.
  G9G
  Hopy
  Yepi

  SvarSlet
 3. Relax with the entertainment you here okay.
     Thank you. Wish you a very effective working days.
  Friv 4
  Friv 2
  Y9
  Frip
  Friv 200
  Friv.Com

  SvarSlet
 4. Oh it's so beautiful I'm amazed at your ingenuity it is great.
  Z6

  SvarSlet

Tusind tak for besøget og kommentaren! Jeg sætter så utroligt stor pris på hver eneste kommentar og gør mit bedste for at besvare alle :-)